Tóth Gabi bugyi énekesnő beszólás villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feltűnési viszketegségben szenvedhet Tóth Gabi, ugyanis nem hagyhatta ki, hogy a Szombat Esti Láz utolsó adásában, ahol már csak vendégszereplőként táncolt, hogy ne mutasson valamit magából.

Az énekesnő nem bírta ki, hogy a figyelem ne rá irányuljon. Míg versenyben volt, kiváló tánctudása mellett az új melleit is bedobta a nézők szimpátiájáért, de most, hogy már nem a műsor egyik főszereplőjeként került képernyőre, kénytelen volt valami újat produkálni. Jobb híján a fotósoknak pózolgatott és hergelte őket, ez elég biztos módszer arra, hogy másnap az újságok tele legyenek a fényképével.

Fotó: Földi D. Attila
Fotó: Földi D. Attila

Kattints a képre, és nézd meg a többi fotót is Gabiról!

"Köszönjük a gyönyörű fotókat. Reméljük, hogy sikerült villantást is lekapni" - fordult gúnyosan a fotósok felé, majd partnerét, Markó Róbertet simogatta teátrálisan, akivel már a zsűri is hírbe hozta. Igen, Gabi, megérte az igyekezet. Sikerült lekapnunk az egyik remek villantásodat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.