Keresztes Ildikó a Life.hu újságírójának mesélt arról, milyen fontos, hogy az Illatos úton élő kutyusok gazdára és otthonra leljenek.

"A Vigyél Haza Alapítvánnyal már régóta kapcsolatban állok, mert küldetésemnek tekintem, hogy az elhagyott, kirakott és kóbor kutyusok gazdira találjanak. Most szombaton nem tudok kimenni az Illatos úti örökbefogadó napra, de az alapítvány munkáját azzal is segítem, ha az örökbefogadás lehetőségére felhívom a figyelmet. Sosem tudnám elképzelni, hogy egy kutyáért pénzt adjak, amikor sok kutyus ingyen vár arra, hogy befogadják. A keverékek egyébként is sokkal ragaszkodóbbak, okosabbak és igazi barátai az embernek. A befogadott kutyusok valószínűleg tudják és érzik, hogy honnan jöttek és ezért is hálásabbak" - mesélte Ildikó.

Forrás: RTLKLUB / Bársony Bence

Lazán szétdobta a lábait a dívahttp://www.life.hu/legykepben/20130415-esztergalyos-cecilia-71-evesen-a-szombat-esti-lazban-egig.html Szilveszter gazda diétás rántott hússal ünnepelthttp://www.life.hu/legykepben/20130415-szilveszter-gazda-dietas-rantott-hussal-unnepelte-a-szombat-esti-laz.html Néhány szavazattal nyertek Vastag Csabáékhttp://www.life.hu/legykepben/20130416-vastag-csaba-a-szombat-esti-laz-gyoztese-csak-nehany-szavazattal.html Exkluzív Bostonból! Túlélők vallomásahttp://www.life.hu/legykepben/20130415-robbanasok-tortentek-a-bostoni-maraton-helyszinen.html Tóth Gabi még utoljára villantott egy nagyothttp://www.life.hu/legykepben/20130415-toth-gabi-a-szombat-esti-laz-dontojeben-meg-utoljara-villantott.html Ilyen a Gesztesi-féle sáskajáráshttp://www.life.hu/legykepben/20130415-gesztesi-mate-a-joban-rosszban-szinesze-edesapjaval-karollyal-es-ket.html