A ValóVilág 4 beszavazóshow-jába is bejutott az Éjjel-nappal Budapest szereplője, Lali, aki annak idején Béciékkel mérte össze népszerűségét. Lali a Life.hu újságírójának elmesélte, hogy ma már úgy érzi, jobban járt a sorozattal, mint a valóságshow-val.

"Amikor jelentkeztünk a bátyámmal a ValóVilág 4-be, éppen egy rossz korszakomat éltem, mert semmi nem jött össze az életemben, amit elterveztem. Feküdtem a szobámban, magam alatt voltam, amikor bejött a tesóm és mondta, hogy jelentkezzünk. Az első castingon még félszegek voltunk, utána viszont olyan jól kezdtük érezni magunkat, hogy sorra továbbjutottunk az összes válogatón és bejutottunk a beszavazóshow-ba" - emlékezett vissza Kamarás Norbert.

"Ott éreztem először, hogy ezzel szeretnék foglalkozni, mert élveztem a kamerákat, a hangulatot. Miután nem jutottam be, több ügynökségnél regisztráltam és hívtak kisfilmekbe, statisztálni. Így jutottam el újra az RTL-be és kerültem be az Éjjel-nappal Budapest szereplői közé. A sorozat és a valóságshow nagyon hasonló, ugyanis magamat kellett adnom mindkettőben, de a sorozatból szerencsére nem szavazhatnak ki. Bízom benne, hogy sokáig lakhatok egy fedél alatt az új barátaimmal" - mesélte a Lalit alakító fiú, akinek sem az életben, sem a szerepe szerint nem jön össze a csajozás. 

Forrás: RTLKlub

Halálos robbanás Texasbanhttp://www.life.hu/legykepben/20130418-legalabb-hatvanan-meghaltak-es-tobb-mint-szazan-megserultek-texas-allamban.html A TV2-höz igazol R. Kárpáti Péter?http://www.life.hu/legykepben/20130418-r-karpati-peter-a-baratok-kozt-egykori-sztarja-a-joban.html Állatok ezreit ölik meg az olimpia kedvéérthttp://www.life.hu/legykepben/20130417-tobb-ezer-kobor-kutyat-es-macskat-irtanak-ki-a-jovo.html Oroszlán adott nevet a kisoroszlánnakhttp://www.life.hu/legykepben/20130417-sztarok-adtak-nevet-az-allatkertben-februarban-szulett-kis-oroszlanoknak-haumann.html Majka kiakadt a díjátadó jelöltjeinhttp://www.life.hu/legykepben/20130417-viva-comet-dijatadon-alig-van-a-tevebol-ismert-eloado-foleg.html