Hajós András TV2 Az ének iskolája zenész sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beszólások és kritizálás helyett újból zenével fog foglalkozni Hajós András, aki zenekarával ismét színpadra lép és a TV2 zenés, gyermek-tehetséggondozó műsorában is szerepet vállalt - tudta meg a Life.hu.

Hajós Andrást a nagyközönség az Emil.Rulez! zenekar énekeseként ismerhette meg, ám a csapat hosszú ideje nem lépett színpadra. Idén viszont visszatérnek.
"A zenekarnak egyszer csak elege lett magából. Szerencsére nem egymásból, mi a szünet alatt is barátok maradtunk. Kicsit mindenkinek meg kellett oldani közben az életét anyagilag, emberileg, párkapcsolatilag. A szünet alatt is összejártunk, elkezdtek dalok születni, gyűltek-gyűltek, és egyszer csak láttuk, hogy van egy jó anyagunk, ami ugyan egy kicsit más, felnőttebb, mint az eddigiek, de még talán nem veszett ki belőle a tűz. A Volt Fesztivál nagyon aranyosan minden évben kapacitált minket, és idén végre egy erős anyag birtokában jó szívvel igent tudtunk mondani, úgyhogy július 4-én a Volton az Emil.Rulez! visszatér, ami nagy öröm, hiszen a zene nekem szabadság, munka, szerelem, ima és terápia egyben" - mondta a humorista-énekes, aki a TV2 szombat este induló gyermek-tehetséggondozó műsorában, Az ének iskolájában is szerepet vállalt zenei tanítóként, nem is akármilyen céllal.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

"Meg akarom mutatni a diákoknak, hogy a zenélés nagyon sok szabadságot, játékosságot képes adni. De azt is, hogy nagyon keményen meg kell dolgozni ahhoz, hogy az ember ezzel a tűzzel úgy játszadozhasson, hogy közben nem égeti meg magát és sötét varázslóvá sem válik" - árulta el Hajós hozzátéve, hogy egészen különleges módon oktatja a kicsiket. "Én idióta tanártípus vagyok, nem tehetek róla, azonnal gyerekké változom, néha a tanítványaim komolyabbak, mint én. Persze felnőtt vagyok, apa magam is, úgyhogy azért amikor kell, észnél vagyok. Nem is akarok túlbratyizni velük, egyszerűen csak jól érzem magam, ettől remélem, megértik, hogy nekik is lehet jól érezni magukat. Ha jó a buli, akkor azt az egy-két fontosabb mondatot is szívesebben megjegyzik, mintha feszengünk."

A jókedvű tanár azt is elmondta, hogy konkrét elképzelésekkel válogatta össze a saját osztályát. "Elsősorban azt figyeltem, hogy mennyire akarják a zenélést. Nem a szereplést, nem a hírnevet. Hanem az életreszóló eljegyzést a zenével. Azt is igyekeztem figyelembe venni, hogy tényleg tudok-e nekik segíteni, adni valamit, mert különben nincs értelme. Olyanokat választottam, akik - amellett, hogy tehetségesek - rendelkeznek elképzeléssel, hogy miért csinálják. Ez a legfontosabb, a vágy a zene iránt. A többit hozza az élet."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.