Csobot Adél ifjú kora ellenére megtapasztalta, hogy milyen érzés, amikor egy 8 millió forintos gyémánt díszíti.

Csobot Adél nemcsak felpróbálta, de ki is próbálta, milyen érzés gyémántot csiszolni, ugyanis bemutatták a Miss International Hungary magyarországi verseny fináléján viselésre kerülő luxusdarabokat. Adél már kiskorában imádta az ékszereket, anyukája bizsuiban járkált a lakásban és pózolt a tükör előtt.

Forrás: Sunhill Media

"Mint ahogy minden nő szeretne gyémántot kapni élete szerelmétől, én is vágyom rá, hogy egy gyémánt jegygyűrű csillogjon majd az ujjamon. De még fiatal vagyok, egyelőre a bizsuval is beérem. Életem első igazi ékszerét anyukámtól kaptam és nagy becsben őrzöm, még akkor is, ha nem gyémánt" - árulta el az énekesnő.

Apás szülésre készül VV Bécihttp://www.life.hu/legykepben/20130418-vv-beci-azazyoung-g-apas-szulesre-keszul.html Ő az, aki megúszta a bostoni merényletet és a texasi robbanást ishttp://www.life.hu/legykepben/20130419-egy-texasi-ferfi-ott-volt-a-bostoni-merenylet-es-a.html Felfigyelt a világ a magyar tánccsoportrahttp://www.life.hu/legykepben/20130418-az-attraction-magyar-tanccsoport-a-vilaghir-koszoben-all-a-tengerentulrol.html Speciális módszerrel fogy Molnár Anikóhttp://www.life.hu/legykepben/20130418-molnar-aniko-a-valo-vilag-egykori-sztarja-kulonleges-modszerrel-fogy.html Kéthónaposan már pénzt keresett a sztárgyerekhttp://www.life.hu/legykepben/20130416-ll-junior-kisfia-lacika-megkereste-elso-zsebpenzet.html