Ő az, aki megúszta a bostoni merényletet és a texasi robbanást is

túlélő bostoni merénylet műtrágyagyár Joe Berti robbanás Boston Maraton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Micsoda mázlista! Egy amerikai férfi ott volt a bostoni merénylet és a texasi gyárrobbanás helyszínén is, és mindkettőt szerencsésen túlélte. Közben friss hírek szerint az egyik bostoni merénylőt lelőtték.

A bostoni maratoni futás robbanásainak és a texasi műtrágyagyár levegőbe repülésének is a közvetlen közelében volt egy texasi férfi, de mindkettőt túlélte - írja a Daily Mail. A kétgyermekes családapa, Joe Berti másodpercekkel azután ért a bostoni futóversenyen a célba, hogy felrobbant az első kuka, amely három emberrel végzett. Ahogy a Life.hu is megírta, április 15-én két detonáció is történt a maraton helyszínén.

Forrás: MTI/AP/Eric Gay
Forrás: MTI/AP/Eric Gay

Joe Berti

A férfi felesége és barátaik három méterre ácsorogtak onnan, mégis megúszták néhány karcolással az egészet. A felesége mellett álló asszonynak azonban térd alatt letépte az egyik lábát egy repesz. A család kedden utazott haza Bostonból Texasba. Szerdán éjjel a férfi egy megbeszélésről hazafelé autózva éppen a műtrágyagyár mellé ért, amikor az felrobbant. A Life.hu is beszámolt a pusztító robbanásról. A pasi ezt a detonációt is túlélte, csak az autóját találta el némi törmelék. Az égiek igencsak kedvelik őt!

Közben hajtóvadászat indult péntekre virradóra Bostonban a hétfői robbantások gyanúsítottjai után. Az egyiküket tűzharcban halálosan megsebesítették a rendőrök, a másik még mindig menekül - tudósít az [origo].

Rengeteg az amputálás Bostonbanhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130417-sok-vegtagot-kellett-amputalni-a-bostoni-merenylet-miatt.htmlEgy szaúdi férfi a bostoni merénylet gyanúsítottja?http://www.life.hu/legykepben/20130416-egyes-hirek-szerint-egy-20-ev-koruli-szaudarabiai-ferfi-a.htmlPillanatképek a bostoni robbantás helyszínérőlhttp://www.life.hu/life/galeria/20130416-robbantas-a-boston-maratonon-az-amerikai-egyesult-allamokban-3-halott.htmlExkluzív Bostonból! Túlélők vallomásahttp://www.life.hu/legykepben/20130415-robbanasok-tortentek-a-bostoni-maraton-helyszinen.htmlHalálos robbanás Texasbanhttp://www.life.hu/legykepben/20130418-legalabb-hatvanan-meghaltak-es-tobb-mint-szazan-megserultek-texas-allamban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.