Végre a kezei közé vehette koromfekete pártfogoltját Janicsák Veca, aki egy fekete gólya egyik örökbefogadója lett.

Az első találkozáskor mindketten kissé zavarban voltak. Veca életében először látott fekete gólyát, a gólya pedig életében először látta Vecát. Az énekesnő ráadásul a kezébe is vette a megszeppent kis állatot, aki a Petesmalmi Vidraparkban lakik.

Forrás: Management Veca

" Tollas törött szárnnyal került be a menhelyre és azóta itt él. Sohasem fog a szabadban röpködni" - mesélt lelkesen pártfogoltjáról Veca, aki belevetette magát a WWF munkájába.
"Igyekszem a rajongóimat minél jobban megismertetni az állatvédelemmel, és természetesen a fekete gólyával, amely kevésbé ismert, mint a fehér fajta. Egyre jobban szeretném magamat is beleásni a szervezet munkájába, természetesen önkéntesként. Ha lehetőség lesz rá, szeretnék többet terepre kijárni, hogy ne csak a fényképekről és az elbeszélésekből ismerjem meg az állatokat, amelyek visszatelepítésén munkálkodunk" - lelkendezett Veca, akinek koncertezni is jut ideje és újabb lemezét készíti.

 

Ő az, aki megúszta a bostoni merényletet és a texasi robbanást ishttp://www.life.hu/legykepben/20130419-egy-texasi-ferfi-ott-volt-a-bostoni-merenylet-es-a.html Felfigyelt a világ a magyar tánccsoportrahttp://www.life.hu/legykepben/20130418-az-attraction-magyar-tanccsoport-a-vilaghir-koszoben-all-a-tengerentulrol.html Speciális módszerrel fogy Molnár Anikóhttp://www.life.hu/legykepben/20130418-molnar-aniko-a-valo-vilag-egykori-sztarja-kulonleges-modszerrel-fogy.html Kéthónaposan már pénzt keresett a sztárgyerekhttp://www.life.hu/legykepben/20130416-ll-junior-kisfia-lacika-megkereste-elso-zsebpenzet.html Terhes Kovács Patríciahttp://www.life.hu/legykepben/20130418-kovacs-patricia-magyar-szineszno-gyermeket-var.html Kislánya lesz VV Bécinekhttp://www.life.hu/legykepben/20130418-vv-beci-a-valo-vilag-egykori-sztarja-apa-lesz-kislanyt.html Most férje viszi táncba Varga Izabelláthttp://www.life.hu/legykepben/20130416-varga-izabellat-a-baratok-kozt-szinesznojet-ferje-viszi-el-egy.html Nem adna pénzt kutyáért Keresztes Ildikóhttp://www.life.hu/legykepben/20130416-keresztes-ildiko-az-illatos-uti-kutyak-orokbefogadasaert-kampanyol.html