Lecsukták Coo­liót, az ismert rappert, miután leütötte barátnőjét, és átment rajta autójával. A nő szerencsére túlélte a dühöngő sztár erőszakos támadását.

"Coolio állítólag egy idegen nővel ment haza jelenlegi barátnője lakásába, amit kedvese Anabella Chatman nem vett jó néven" - mesélte a People magazinnak egy rendőrségi alkalmazott.

 

 

"Amikor a nő számon kérte ezt, a rapper behúzott neki egyet, majd átment rajta a kocsijával. Coolio barátnőjének a lábán keréknyomok is voltak az incidens után. A nő fiai is a helyszínen voltak és mindent láttak, így azonnal rendőrt hívtak, akik hamar elfogták és a fogdába vitték Cooliót. A balhé még április elején történt, de a rappernek egészen eddig sikerült mindezt titokban tartania.

 

Pasik 35 felett - Nem kellenek senkinek?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130419-szex-szerelem-parkapcsolat-pasik-35-felett-nem-kellenek.html Mindenki Anne Hathaway-hajat szeretnehttp://www.life.hu/szepulj/20130419-anne-hathawayhajat-vagatna-maganak-a-nok-tobbsege-igy-mar-nem.html Oroszlánkölykökkel pózolt a magyar színészhttp://www.life.hu/legykepben/20130419-haumann-peter-nosztalgiazott-a-kisoroszlanokkal-gyerekei-peter-es-petra-tartottak.html Narancsbőrös, petyhüdt fenekű szupermodellekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130418-az-egeszsegtelen-eletmod-miatt-narancsborosek-rondak-a-modellek-a-kifutokon.html Molnár Anikó pénzt csinálna elhízásábólhttp://www.life.hu/szepulj/20130421-az-egykori-valo-vilagos-molnar-aniko-penzt-csinalna-elhizasabol-es.html A melltartó miatt kezd lógni a nők melle?http://www.life.hu/gyogyulj/20130418-a-melltarto-miatt-kezd-logni-a-nok-melle.html Megnősül az RTL Klub műsorvezetőjehttp://www.life.hu/szeress/20130421-megnosul-majusban-dtoth-andras-az-rtl-klub-hiradojanak-musorvezetoje.html Gabonakörök: misztikum vagy gonosz átverés?http://www.life.hu/tested-lelked/20130418-ezoteria-gabonakorok-ufo-leszallopalyak-lennenek-vagy-csak-atveres-ez-a.html Rejtélyes betegségben szenved a pici Jasperhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130417-ertetlenul-allnak-az-orvosok-jasper-rejtelyes-betegsege-elott.html