Meghalt a legendás énekesnő, Chrissy Amphlett. Az 53 éves ausztrál híresség mellrákos volt. Nyugodjon békében!

Meghalt a híres ausztrál rock banda, a Divinyls énekese. Chrissy Amphlett otthonában hunyt el, még csak 53 éves volt. Szervezete feladta a harcot a mellrákkal és a sclerois multiplexszel szemben - mondta zenész férje, Charley Drayton.

Forrás: AFP
 Chrissy Amphlett a zenekar egyik tagjával, Mark McEntee-vel

A sztár tavaly őszintén kiírta Facebook oldalára, hogy betegségei teljesen legyengítik őt. Az énekesnő 1980-ban alapította a bandát. Az együttes talán leghíresebb dala az "I Touch Myself" volt. Íme, a klipje:

 
Janicsák Veca beleszeretett egy feketébehttp://www.life.hu/legykepben/20130419-janicsak-veca-wwf-onkenteskent-szemelyesen-megismerkedett-partfogoltjaval-egy-fekete.html Republic: "Nem a mama fizette a temetést!"http://www.life.hu/legykepben/20130422-a-republic-zenekar-hivatalosan-cafolja-hogy-cipo-edesanyja-fizette-volna.html Megsérült Dukai Regina hallásahttp://www.life.hu/legykepben/20130422-dukai-regina-magyar-modell-hallasa-megserult-infuzioval-kezelik.html Letartóztatták Reese Witherspoonthttp://www.life.hu/legykepben/20130422-reese-witherspoon-amerikai-szinesznot-letartoztattak.html Áthajtott autójával barátnőjén a rapperhttp://www.life.hu/legykepben/20130421-leutotte-es-athajtott-autojaval-baratnojen-coolio-az-ismert-rapper-akit.html