nyeremény per VV Attila lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem fogadná el a csatorna másik nyertesének, Alekosznak a lakását a ValóVilág győztes,e VV Attila, ha felajánlaná neki az RTL Klub. A görög a múlt héten első fokon elvesztette nyereménylakását, amelyet a csatorna perelt vissza tőle szerződésszegés miatt.

Bár olyan hírek röppentek fel, hogy Alekosz elvesztett lakása akár VV Attiláé is lehet, ez elég lehetetlennek tűnik. A Life.hu információja szerint Attila lakása, amit több mint egy év várakozás után választott ki magának, már szerződés alatt van, így bármikor a nevére kerülhet.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu, TV2
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu, TV2

"Karnyújtásnyira van a saját lakásom" - mondta szűkszavúan Attila, aki amúgy sem örülne a pervesztes villalakó lakásának.

"Szerintem nem fogadnám el. Nem szeretnék hiéna lenni" - tette hozzá Attila.

Alekosz a múlt héten vesztett per az RTL Klubbal szemben, aki a villalakót beperelte szerződésszegésért. Alekosz élő szerződése ellenére szerepet vállalt a konkurens TV2 valóságshow-jában, aminek eredményeként a anyacsatorna még aznap megszüntette a győztesének járó egymilliós havi fizetés utalását, és ezzel egy időben pert indított, hogy a nyereményeket, a húszmilliós lakást, a négymillió forintos autót visszaszerezze. A bíróság ítélete szerint Alekosznak vissza kell adnia a nyereménylakást, a már felvett hatmilliót és az autót megtarthatja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.