mentő Vacsora Győrfi Pál Vakság szóvivő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy rezzenéstelen arcú, komoly és mosolytalan Győrfi Pált láttunk a Láthatatlan vacsorán, ahol az Országos Mentőszolgálat szóvivője több ismert ember társaságában teljes sötétségben, szemét letakarva próbált étkezni.

A többi vacsoravendég, Gianni, Iszak Eszti, Jáksó László és Vágó Piros viccel és humorral próbálta elütni azt a minden porcikájukat átjáró bizonytalanságot, amelyet a látás ideiglenes elvesztése okozott. A táncoslábú Győrfi viszont teljesen befeszült.
"Teljesen lebénultam, magamba fordultam, pedig voltak előzetes elképzeléseim, milyen lehet vakon étkezni. Amúgy harsány ember vagyok, de rájöttem, hogy ehhez az kell, hogy a környezetemből érezzem a visszajelzéseket, mások hogy reagálnak a szavaimra. Látnom kell, hogy kihez beszélek, és ettől függően szabom testre a kommunikációmat. Rájöttem, ha egy arctalan külvilágnak kellene beszélnem, akkor inkább csöndben maradnék, mert nem vagyok elég bátor ahhoz, hogy megszólaljak" - osztotta meg velünk a szóvivő a Láthatatlan Kiállításon.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

A többi fotót nézd meg galériánkban!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.