halál színész televíziós sorozat Allan Arbus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
95 éves korában elhunyt Allan Arbus, akit főleg a M*A*S*H című televíziós sorozatból ismerhetünk, amelyben dr. Sidney Freedman pszichiátert alakította.

Már nincs közöttünk Allan Arbus. A 95 éves színész április 19-én hunyt el Los Angeles-i otthonában. Legendás szerepe volt dr. Sidney Freedman pszichiáteré a nagy sikerű M*A*S*H című televíziós sorozatban, amely a '70-es években sokak kedvence volt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Allan Arbus egyik lányával, Amy-vel

A sztár 1970-ben és 1980-ban keményen dolgozott, tucatnyi szerepet tudhat a háta mögött. Feltűnt például a Taxiban és a Starsky és Hutchban. A színész 1941-ben vette el Diane Arbus fotóst. A pár 1959-ben szétment, tíz évvel később pedig elváltak, amikor Allan Los Angelesbe költözött karrierje miatt. Két lányuk született, Amy és Doon. 1976-ban Mariclare Costellót vette feleségül, akitől szintén egy lánya van, Arin.

Ilyen luxusban él Sarka Katahttp://www.life.hu/legykepben/20130424-sarka-kata-a-hal-a-tortan-szereploje-fantasztikus-hazban-fogadta.htmlLebénult Győrfi Pálhttp://www.life.hu/legykepben/20130423-gyorfi-pal-a-lathatatlan-kiallitas-lathatatlan-vacsorajan-teljesen-lebenult.htmlFriderikusz egy panelban landolt Amerika utánhttp://www.life.hu/legykepben/20130422-friderikusz-sandor-az-enek-iskolaja-osztalyfonoke-elvezi-az-egyszeru-hetkoznapi.htmlNem először gyilkolt a bostoni merénylőhttp://www.life.hu/legykepben/20130423-dzsohar-carnajev-a-bostoni-merenylet-eletben-maradt-gyanusitottja-egy-szot.htmlBotrányosan viselkedett a magyar celebhttp://www.life.hu/legykepben/20130422-botranyosan-viselkedett-a-magyar-celeb-egy-utazason-irja-kordos-szabolcs.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.