hivatalos személy ellenállás börtön politika bíróság ítélet pornósztár Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hivatalos személy fenyegetése és rendőri intézkedés szembeni ellenállás miatt első fokon 7 hónap börtönre ítélte a bíró Cicciolinát .

Staller Ilonát tavaly nyáron nyolc rendőr jelentette fel, ráadásul nem is csoportosan, hanem egyenként. A rendőrök sérelmezték Cicciolina magatartását és szavait a házkutatás során, amikor is a római lakásában fia által birtokolt kábítószert kerestek. A rendőröknek 2010 májusában és júniusában nem is sikerült házkutatást tartaniuk, mert Cicciolina minden lehetséges módon ellenállt és megfenyegette a rend őreit.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu


"Vigyázzatok, mert erről nagyhalakkal fogok beszélni" - sziszegte a rendőröknek, akiknek kártérítést is kell fizetnie, amelynek összegéről később fog egy polgári bíróság dönteni.
Cicciolinát a per tavalyi kezdetekor barátja, az ügyvéd Luca képviselte a vád során, de pár hónappal ezelőtt szakított a férfivel.
"A lakásomba jöttek be kutyákkal, a rendőri egyenruhát kihasználva mindenbe belenyúltak. Luca azt mondta, hogy azt állították, hogy bántottam őket. Szerintem egyszerűen pénz szerettek volna, úgy gondolják, hogy nekem sok van. Látták, hogy van mit a tejbe aprítanom."

Cicciolina 1987-1992 között a római képviselőház tagja volt a Radikális Párt jelöltjeként. 2011-ben Olaszországban megalapította a Demokrácia Természet Szerelem nevű pártot szerelmével, amit kapcsolatuk vége befejezése után feloszlattak. A hatvankét éves szőkeség nem mondott le a politikai karrierről. Az Olasz Liberális Párt (PLI) színeiben indul a Róma első emberének székéért folytatott politikai versenyben.

Trafikos lesz Palcsó Tomibólhttp://www.life.hu/legykepben/20130424-palcso-tamas-a-megasztar-versenyzoje-trafikokat-nyit.htmlIlyen luxusban él Sarka Katahttp://www.life.hu/legykepben/20130424-sarka-kata-a-hal-a-tortan-szereploje-fantasztikus-hazban-fogadta.htmlNem érint férfit A címlaplány szereplőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130423-bertok-maya-a-cimlaplany-versenyzoje-igyekezett-nem-megerinteni-partneret-eden.htmlFriderikusz egy panelban landolt Amerika utánhttp://www.life.hu/legykepben/20130422-friderikusz-sandor-az-enek-iskolaja-osztalyfonoke-elvezi-az-egyszeru-hetkoznapi.htmlNem először gyilkolt a bostoni merénylőhttp://www.life.hu/legykepben/20130423-dzsohar-carnajev-a-bostoni-merenylet-eletben-maradt-gyanusitottja-egy-szot.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.