Sportos, és kissé meglepő ajándékot kapott 42. születésnapjára Schobert Norbi, akit a felesége álmai utazásával lepett meg - tudta meg a Life.hu.

Norbi igazi teniszrajongó és folyamatosan követi a nagy tenisztornákat, így nem csoda, hogy rendkívül örült legutóbbi születésnapi meglepetésének.

"Réka a születésnapom alkalmából vett jegyet a Monte Carló-i tenisztornára, a 3. sorba, ami hatalmas ajándék volt, ugyanis én minden reggel játszom, szenvedélyes teniszrajongó vagyok és most már őt is megfertőztem" - árulta el a fitneszguru, aki az utazásban nem csupán a meccseket élvezte.

Forrás: Facebook/Norbi Update

"Autóval utaztunk ki Franciaországba, így a 10 órás út alatt volt alkalmunk sokat beszélgetni, amit nagyon élveztem. Fantasztikus érzés, hogy még mindig folyamatosan van közös témánk, egy pillanatra sem unatkoztunk. Ez akár egy kapcsolati terápiával is felér. Ahogy az is, hogy ott kettesben voltunk, reggelente kocogtunk, sétáltunk a városban, ami mindkettőnket feltöltött. Senki nem hiszi el, de a kaszinókat messzire elkerültük, mert én nem szeretem a szerencsejátékokat."

Az utazásban az egyetlen csalódás Rékát érte. "Réka kedvelte a mindig mosolygós Nadalt, itt azonban személyesen kiderült, hogy egyáltalán nem közvetlen, ellenkezőleg. Amikor egy meccs után kijött a sajtókijáraton és 50 ember várt rá, agresszív módon, biztonsági őrökkel zavarta el a rajongókat, köztük rengeteg gyereket. Ez semmiképp nem tette őt szimpatikussá."

Annak ellenére, hogy Norbinak nagyon tetszett Monte Carlo, mégsem szeretett bele ebbe a világba. "A város nagyon szép, de az árak borzalmasak: a hazai árak ötszöröse minden. Ez azért elég riasztó, úgyhogy annak ellenére, hogy jó élmény volt ez az utazás, annyira nem vágyom vissza."

Elhunyt Allan Arbus színészhttp://www.life.hu/legykepben/20130424-allan-arbus-szinesz-a-mash-sztarja-95-eves-koraban-meghalt.html Szépségével a magyar nők 27%-a elégedetthttp://www.life.hu/legykepben/20130424-szepsegevel-a-magyar-nok-27a-elegedett.html Trafikos lesz Palcsó Tomibólhttp://www.life.hu/legykepben/20130424-palcso-tamas-a-megasztar-versenyzoje-trafikokat-nyit.html Ilyen luxusban él Sarka Katahttp://www.life.hu/legykepben/20130424-sarka-kata-a-hal-a-tortan-szereploje-fantasztikus-hazban-fogadta.html Nem érint férfit A címlaplány szereplőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130423-bertok-maya-a-cimlaplany-versenyzoje-igyekezett-nem-megerinteni-partneret-eden.html