Gáspár Laci hathónapos elterelése már biztos

drog drogfogyasztás Gáspár Laci elterelés énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még nem gyanúsították meg hivatalosan Gáspár Lacit azzal, hogy kábítószerrel kereskedett volna, kizárólag drogfogyasztás miatt hallgatták ki - tudta meg az ügyvédjétől a Life.hu.

Gáspár Laci a napokban jön haza Egyiptomból, ahová ügyvédje szerint nyaralni utazott, és ahonnan szinte naponta érdeklődik a drogügy fejleményeiről. Egyelőre az a biztos, hogy elterelésre kell majd járnia, ha nem tudnak egyéb bűncselekményt rábizonyítani.
"Fogyasztással gyanúsítják Gáspár Lacit, ami abban az esetben, ha megállja a helyét, akkor 6 hónapos elterelésen való részvétellel jár, majd megszüntetik az eljárást" - nyilatkozta nekünk ügyvédje, dr. Gerencsér András.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Már közel félszáz gyanúsítottja van annak a kábítószerügynek, amelyben az énekes Gáspár Lacit gyanúsítottként hallgatták ki.

Meglepő ajándékot kapott Schobert Norbihttp://www.life.hu/legykepben/20130424-schobert-norbert-magyar-fitneszguru-pes-rubint-reka-magyar-celeb-monte.htmlRehabra ment Clint Eastwood nejehttp://www.life.hu/legykepben/20130425-clint-eastwood-amerikai-sztar-neje-dina-elvonokurara-ment.htmlElhunyt a legendás újságíróhttp://www.life.hu/legykepben/20130425-62-eves-koraban-elhunyt-a-legendas-zenei-ujsagiro-sebok-janos.htmlVálnak Rippel Feriékhttp://www.life.hu/legykepben/20130425-rippel-ferenc-magyar-artista-valik-felesegetol.htmlCsaládja mindent feladna Lacika sikeréérthttp://www.life.hu/legykepben/20130423-bari-lacika-az-enek-iskolaja-szereplojenek-csaladja-mindent-megtesz-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.