artista válás Rippel Ferenc sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zátonyra futott a magyar artista és felesége kapcsolata, ezért elválnak.

A pár 4 éve, 2009-ben mondta ki a boldogító igent és az elmúlt időszakban rengeteg mindent megéltek egymás mellett.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Többek közt azt is, hogy Feri feleségénél, Viviennél rákot diagnosztizáltak, és a betegség miatt eltávolították mindkét petefészkét. Ennek ellenére azonban, amikor a fiatal nő túl volt az életveszélyen, a nagynénje lefagyasztott petesejtjeit beültetve közös gyermekük születhetett, a most két éves Krisztofer Herkules. A pár boldogsága tökéletesnek tűnt, a múlt évben már a második babát tervezgették. Csakhogy menetközben valami elromlott köztük, úgy tűnik, menthetetlenül, ezért eldöntötték: elválnak.

"A hír igaz, de nem szeretnék róla beszélni, képtelen vagyok ezt a dolgot tovább feszegetni"- mondta letörten a Blikknek Rippel Ferenc.

Sírt és imádkozott Gianni a zarándokútjánhttp://www.life.hu/legykepben/20130423-gianni-elzarandokolt-a-boszniahercegovinaban-talalhato-medjugorijebe.htmlCsaládja mindent feladna Lacika sikeréérthttp://www.life.hu/legykepben/20130423-bari-lacika-az-enek-iskolaja-szereplojenek-csaladja-mindent-megtesz-a.htmlHét hónap elzárásra ítélték Cicciolináthttp://www.life.hu/legykepben/20130424-cicciolinat-staller-ilonat-eliteltek-het-honapra-hivatalos-rendori-intezkedesszemnei-ellenallas.htmlElhunyt Allan Arbus színészhttp://www.life.hu/legykepben/20130424-allan-arbus-szinesz-a-mash-sztarja-95-eves-koraban-meghalt.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.