Négy embert tartóztatott le csütörtökön a chilei rendőrség. Azzal vádolják őket, hogy élve égettek el egy 3 éves gyereket egy rituálé miatt. A szekta vezetője szerint közeledett a világvége és a gyerek volt az Antikrisztus.

A szerencsétlen gyereket felvitték egy dombra és onnan dobták rá a máglyára. Az eset még november végén történt. A kicsi anyukája állítólag beleegyezett a rituáléba. Ő is a letartóztatottak között van - számol be a Washington Post.

Forrás: AFP
Illusztráció

"Az apróság meztelen volt. Beragasztották a száját ragasztószalaggal, hogy ne sírjon. Ezután egy deszkára helyezték és a szellemek megidézése után élve vetették a máglyára" - mondta a chilei rendőrség egyik munkatársa. A 12 tagú szektát 2005-ben alapították, vezetőjük szabadlábon maradt.

Összeomlott az X-Factor sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130426-oritse-williams-a-jls-enekese-az-xfactor-sztarja-osszeomlott.html Végleg tönkrement Rippelék házasságahttp://www.life.hu/legykepben/20130426-rippel-ferenc-magyar-artista-hazassaga-vegleg-tonkrement-mar-a-hazukat.html Mélyszegénységben fog élni Ben Affleckhttp://www.life.hu/legykepben/20130425-melyszegenysegben-fog-elni-ben-affleck-szinesz-rendezo-aki-csatlakozott-egy.html Gáspár Laci hathónapos elterelése már biztoshttp://www.life.hu/legykepben/20130425-gaspar-laci-enekes-drogugybe-keveredett-mint-fogyasztot-hallgattak-ki-hat.html Életfogytiglan vár a csepeli gyilkosrahttp://www.life.hu/legykepben/20130425-tenyleges-eletfogytiglant-kapott-a-csepeli-gyilkos.html