Pataky Attilának nem lesz elég ideje felkészülni a szeptemberi Nemzeti Vágtára, ugyanis a napokban 70 állomásos koncertkörútra indul, egész nyáron zenélni fog az Eddával.

Az idén is rajthoz áll Pataky Attila, mégpedig a lovassport Forma 1-es versenykocsijával, a bigával. A bökkenő csak annyi, hogy az Edda együttes frontemberének nem lesz ideje gyakorolni, így szinte egy ismeretlen lóval áll majd rajthoz.

Forrás: http://vagta.hu

"Egyetlenegyet szeretnék a vágtáig. Szeretnék találkozni a lóval és bigával. Holnap indul a turnénk, májusban pedig bemutatják a musicalünket. Alig vártam, hogy elmúljon a tél, és ismét koncertezhessünk, most nekiindulunk. Nem tudom hová fér majd bele a gyakorlás, egyszer-kétszer ki kellene jutni a Lázár birtokra hajtani. Komoly, életveszélyes dolog a bigával menni, közel vagy a talajhoz, a lovakhoz. Szerencsére a magánéleti hátterem rendben van, Orsi, a menyasszonyom mindenhová elkísért. Már a második vágtát izgulja végig velem, most is feltette a kérdést: Biztos, hogy ez kell neked? De nem nekem kell, Lázár testvérek, a főszervezők nem hagynak békén. Számomra nagy öröm ennek a rendezvénynek a részesének lenni, jó a szándék, jó csapat. Még 10- 15 évre tervezem a részvételt" - nevetet Pataky Attila.

Miss Tzatiki vs Miss Ketch & Mayo fogásai Serényi Zsolt módrahttp://www.life.hu/legykepben/20130426-miss-tzatiki-vs-miss-ketch-mayo-fogasai-serenyi-zsolt.html Összeomlott az X-Factor sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130426-oritse-williams-a-jls-enekese-az-xfactor-sztarja-osszeomlott.html Végleg tönkrement Rippelék házasságahttp://www.life.hu/legykepben/20130426-rippel-ferenc-magyar-artista-hazassaga-vegleg-tonkrement-mar-a-hazukat.html Mélyszegénységben fog élni Ben Affleckhttp://www.life.hu/legykepben/20130425-melyszegenysegben-fog-elni-ben-affleck-szinesz-rendezo-aki-csatlakozott-egy.html A fővárosban melegítenek be a külföldi sztárokhttp://www.life.hu/legykepben/20130424-budapest-park-szorakozohelyen-a-gerendai-karoly-sziget-szervezoiroda-szakemberei-vettek.html Nehezen esik szerelembe az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130422-joe-az-ejjelnappal-budapestbol-nehezen-esik-szerelembe.html Gáspár Laci hathónapos elterelése már biztoshttp://www.life.hu/legykepben/20130425-gaspar-laci-enekes-drogugybe-keveredett-mint-fogyasztot-hallgattak-ki-hat.html Életfogytiglan vár a csepeli gyilkosrahttp://www.life.hu/legykepben/20130425-tenyleges-eletfogytiglant-kapott-a-csepeli-gyilkos.html