Vámos Erika anyák napja műsorvezető Czifra Noémi egészség műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Nóci, azaz Czifra Noémi ismét visszatér a képernyőre, de nem felfedezőjénél, az RTL Klubnál, hanem a konkurens csatornánál, a TV2-nél.

Az ország 2002-ben ismerte meg Nócit a ValóVilág I. és II. szériája idején, aki a műsor után nem sokkal gyermeket szült. Egy évig kisfiával, Zsomborral együtt saját, hetente jelentkező reality show-t kapott az egy évet működő Ötös csatornánál, majd Debrecenbe költözött. Legutóbb akkor hallottunk róla, amikor tudatvesztett állapotban az M0-s autópályán állt, ahonnan a toxikológiára szállították.
Nóci vasárnap, a Több mint TestŐr című műsorban tűnik fel, ahol az anyák napi adást vezeti.
"Ez egy egyszeri alkalmas felkérés, de nagyon örülök neki, jól éreztem magam a forgatáson. A fiam Zsombi is szerepelt volna az adásban, de nem tudott jönni, mert iskolában volt" - mondta a műsorvezető, aki ha már a fővárosban járt, egy régi zenésztársával együtt ellátogatott egy filmbemutatóra is, ahol régi, kedves ismerősként fogadták.

Forrás: Cinema City Arena
Forrás: Cinema City Arena

De mi lett Vámos Erikával, aki nem először tűnt el a képernyőről? 2011-ben a nevével fémjelzett műsor honlapja szerint csigolyagyulladás miatt egyszer már tartott kilenc hónap kényszerpihenőt. "Az egészségmegőrző műsorban gyakran beszélünk arról, hogy figyelni kell az apró jelekre. Erika a biztonság és megelőzés kedvéért hosszabb kivizsgáláson vesz részt, de pár héten belül visszatér a képernyőre" - nyilatkozta Rechnitzer Tamás Tamás, a műsor producere.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.