A barbadosi énekesnő és szerelme, Chris Brown kapcsolata úgy tűnik egyre komolyabb. Rihanna egy igazán exkluzív meglepetéssel készül párja születésnapjára.

A nem éppen makulátlan hírű énekes május 5-én tölti be 24. életévét, amire barátnőjétől egy luxusautót kap ajándékba. Rihanna egy egyedi gyártású, kizárólag megrendelésre készülő Mercedesszel lepi meg Brownt. Az autóra több mint 1 millió dollárt költött és a piros bőrüléseken még az aláírása is megtalálható - írja a FemaleFirst.

Forrás: AFP


A 26 éves énekesnő azt tervezte, hogy a nagy meglepetést a jeles napon adja át kedvesének, szerelme jeléül, ám úgy tűnik, hogy ez a terve meghiúsul, hiszen aznap éppen egy New York-i koncerten kell majd megjelennie. Nem tudjuk, mi lehet Chris titka, hogy ennyire az ujja körré tudta csavarni a világsztárt, de Rihanna helyében sokunk még második esélyt sem adott volna a srácnak - miután pasija csúnyán megverte néhány éve az énekesnőt - nem hogy egy ilyen pazar ajándékot.

Jennifer Aniston fekete kismamaruhában parádézotthttp://www.life.hu/szorakozz/20130501-jennifer-aniston-szineszno-mely-dekoltazsu-fekete-ruhaban-egy-konyvbemutaton.html Elképesztő körülmények közt élnek Hujberékhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130501-hujber-ferenc-a-tv2-hal-a-tortan-musoraban-mutatta-meg.html Lyme-kór: kullancscsípés nélkül is fertőződhetsz!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130418-lymekor-vigyazz-kullancscsipes-nelkul-is-fertozodhetsz.html Elhányta magát gyermeke születésekor a sorozatsztárhttp://www.life.hu/legykepben/20130430-seres-daniel-szinesz-a-joban-rosszban-rosszfiuja-apa-lett.html Szörnyen narancsbőrös Britney combjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130430-britney-spears-enekesno-combja-nagyon-narancsboros.html Riválisa akadt Katalinnak? - Máxima mindenkit elvarázsolthttp://www.life.hu/legytrendi/20130501-vilmos-sandor-kiraly-az-uj-holland-uralkodo-felesege-maxima-kiralyne.html Fergeteges orgazmus - Így játssz a hüvelyeddel!http://www.life.hu/szeress/20130430-kriston-andrea-a-lifehu-intimtorna-szakertouja-valaszolt-az-olvasoi-kerdesre.html Icipici bikiniben lazult a szexi Rihannahttp://www.life.hu/szorakozz/20130422-rihanna-enekesno-medencenapot-tartott-es-egesz-nap-egy-pici-bikiniben.html Kiborult Rihanna anyukájahttp://www.life.hu/szorakozz/20130309-rihanna-enekesno-edesanyja-kiborult-lanya-leder-fotoi-miatt.html Rihanna meztelen és sminktelenhttp://www.life.hu/szorakozz/20130212-rihanna-barbadosi-enekesno-meztelen-es-sminktelen-uj-videoklipjeben-ami-a.html