A Tankcsapda zord kinézetű gitárosa, Sidi a Life.hu újságírójának mesélte, hogy feleségével a második gyermeküket várják és ezúttal kislányuk mellé egy trónörökös érkezik.

"Mikor anno megtudtam, hogy a kedvesem lánygyermeket hord a szíve alatt, megrettentem. Láttam a képet, amikor Kendra 15 éves lesz és jönnek a fiúk udvarolni. A rövid sokk után túltettem magam rajta. Most meg attól rettentem meg, hogy kisfiúnk lesz, mert már annyira megszoktam a lányos életvitelt és Kendra szokásait, hogy furcsa lesz egy rosszalkodó kisfiú, de nagyon várjuk őt. A névválasztásban ezúttal konzervatívabbak voltunk és utánam Gábornak fogjuk hívni. Nagyon izgulok és várom az érkezését, bár lehet, hogy a fellépések miatt nem leszek ott a születésénél" - mesélte Sidi.

Forrás: Red Lemon Media

Idén a Tankcsapda kapja a "A Magyar Könnyűzenéért" VIVA Comet-gömbjét, amelyet olyan előadók és zenekarok nyerhetnek el, akik legalább 10 éve vannak a pályán és munkájukkal kiemelkedően sokat tettek a hazai könnyűzenéért.
"Nagyon örülünk a díjnak, mert ez azt jelenti, hogy amit eddig letettünk az asztalra annak értéke van. Kicsit mosolyogtunk azon, hogy életműdíj, mert mintha azt jelentené, hogy be akarjuk fejezni, de erről szó sincs, addig állunk a színpadon, amíg csak tudunk! Jóleső érzés tudni azt, hogy ennyi ember ilyen régóta tartja fontosnak a Tankcsapdát!" - mesélte Lukács Laci.

Forrás: Red Lemon Media

A 13. VIVA Comet-gálán, június 13-án a Papp László Budapest Sportarénában ünneplik meg az elmúlt év zenei legjeit egy nagyszabású, látványos show keretében, ahol a Tankcsapda exkluzív, csak erre az alkalomra összeállított minikoncerttel lép majd fel.

Visszatér a képernyőre a VV műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130430-vv-noci-czifra-noemi-a-tobb-mint-testor-cimu-musort.html Kislányt mentett a bátor buszsofőrhttp://www.life.hu/legykepben/20130502-bravuros-akcioval-megmentette-egy-zebran-atkelo-kislany-eletet-a-buszsofor.html George Clooney-val bulizott a magyar modellhttp://www.life.hu/legykepben/20130430-a-cimlaplany-egyik-versenyzoje-viki-los-angelesban-egyutt-bulizott-george.html Félmeztelenül töltötte május 1-jét Bódi Sylvihttp://www.life.hu/legykepben/20130502-bodi-sylvi-felmeztelenul-toltotte-majus-1et-gardrobot-rendezett.html Meghalt az egykori gyerekrapperhttp://www.life.hu/legykepben/20130502-chris-kelly-a-kris-kros-egykori-gyereksztarja-meghalt.html Halálát érzi Sztankay Istvánhttp://www.life.hu/legykepben/20130502-sztankay-istvan-a-nemzet-szinesze-a-halalat-erzi.html Már a második gyerekre koncentrál az énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130429-volgyesi-gabi-ujabb-gyermeket-szeretne-ezert-egy-darabig-meg-nem.html Elhányta magát gyermeke születésekor a sorozatsztárhttp://www.life.hu/legykepben/20130430-seres-daniel-szinesz-a-joban-rosszban-rosszfiuja-apa-lett.html Újabb exvillalakó hagyja el az országothttp://www.life.hu/legykepben/20130429-dukai-gergo-vv-5-szereploje-nemetorszagban-szakacskent-folytatja.html