Nem gyógyítja be az idő Csonka András sebeit

halál gyász Csonka András sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már hat éve annak, hogy Csonka András váratlanul elveszítette szeretett édesanyját, akiről szomorú, szeretetteljes üzenetben emlékezett meg. A népszerű színész a mai napig  nem heverte ki a tragédiát - tudta meg a Life.hu.

Az RTL II sztárja az elmúlt évek során sikert sikerre halmozott, színpadi és televíziós szerepek sora találta meg. Édesanyja fájó hiányát azonban semmi sem feledteti.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]
Fotó: Pályi Zsófia [origo]

"Nem igaz, hogy az idő majd begyógyítja a sebeket. Nincs ölelés, nincs simogatás, nincs vigasztalás és biztatás, nincs röhögve fagyizás a Balatonon és nincs szokásos esti telefonos félóra. Sokszor úgy érzem, a fél életemet odaadnám, ha még egyszer így megérintené az arcom... Köszönöm, hogy voltál nekem, köszönöm, hogy vagy nekem, ANYU !!!" - írta könnyeket csalva sokak szemébe András.

Gáspár Laci megtört a drog botránya miatthttp://www.life.hu/legykepben/20130506-gaspar-laci-magyar-enekes-megtort-a-drogbotrany-miatt.htmlMellrákkal küzd Tallós Ritahttp://www.life.hu/legykepben/20130506-tallos-rita-magyar-szineszno-mellrakkal-kuzd.htmlExtra teher alá került Puskás Petihttp://www.life.hu/legykepben/20130502-puskas-peti-magyar-szinesz-fenyo-miklost-alakitja-szinpadon.htmlKibékült Madonna és Elton Johnhttp://www.life.hu/legykepben/20130505-kibekult-madonna-es-elton-john-az-enekes-bocsanatot-kert-egy.htmlTitkolózik a Barátok közt színészének családjahttp://www.life.hu/legykepben/20130503-baratok-kozt-szineszei-merai-katalin-es-solti-adam-anyak-napjan.htmlElsőfokú riasztás: heves záporok, erős szél várhatóhttp://www.life.hu/legykepben/20130505-anyak-napja-vasarnapjara-elsofoku-figyelmezteteseket-adott-ki-a-meteorologiai-szolgalat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.