Tallós Rita rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kihullott a haja a sugárkezelésektől, mégsem adja fel a nagybeteg színésznő, akiben a családja tartja a lelket.

Tallós Rita színésznőként éli meg a rákbetegséget is: színdarabot ír az állapotáról, emellett rendszeresen teniszezik, edz és fut. A párja, akivel időközben össze is házasodtak, valamint a fia is gondoskodik arról, hogy ne érezze magát betegnek.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub


"A férjem soha nem is engedte, hogy eljátsszam otthon a beteget. Ha szóltam neki, hogy szeretnék valamit, azonnal rám szólt: 'Mókuska, beszélj a saját hangodon, kérlek!' A műtét után azt mondták, nem lesz szükségem kemote­rápiára, talán furcsán hangzik, de picit szomorú is lettem, mert már beleéltem magam, hogy végigjárom a rákosok útját. Aztán később mégis úgy döntöttek, hogy szükség van arra a típusú kezelésre is" - árulta el a Borsnak az 52 éves színésznő, akit novemberben műtöttek meg, azóta járt kemoterápiára.

Extra teher alá került Puskás Petihttp://www.life.hu/legykepben/20130502-puskas-peti-magyar-szinesz-fenyo-miklost-alakitja-szinpadon.htmlKibékült Madonna és Elton Johnhttp://www.life.hu/legykepben/20130505-kibekult-madonna-es-elton-john-az-enekes-bocsanatot-kert-egy.htmlTitkolózik a Barátok közt színészének családjahttp://www.life.hu/legykepben/20130503-baratok-kozt-szineszei-merai-katalin-es-solti-adam-anyak-napjan.htmlElsőfokú riasztás: heves záporok, erős szél várhatóhttp://www.life.hu/legykepben/20130505-anyak-napja-vasarnapjara-elsofoku-figyelmezteteseket-adott-ki-a-meteorologiai-szolgalat.htmlImádják a csajok Az ének iskolája sztárjáthttp://www.life.hu/legykepben/20130503-farkas-zsolti-az-enek-iskolaja-versenyzoje-szamara-nagyon-fontos-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.