Ájulásig kínozta férje Keleti Györgyit

verés Keleti Györgyi sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rettenetes dolgokon ment keresztül Keleti Györgyi, akit volt férjei brutálisan vertek, kínoztak. A szőkeség most bosszúból mindenről kipakol.

Keleti Györgyit volt férjei többször bántalmazták. Volt, hogy a fejét a kádhoz csapták, ájulásig, brutálisan megverték. A sokat megélt szőke szépség fájdalmát eddig magába zárta, de most készülő botránykönyvében szembesíti az egykori tetteseket a bűneikkel.

Forrás: Keleti Györgyi
Forrás: Keleti Györgyi

"A könyvben az életemet mesélem el. Főként a legutóbbi húsz évről szól. A szereplők mind valóságosak, és azt a mérhetetlen fájdalmat és szomorúságot is leírom, amit ezek az emberek okoztak nekem. Azt akarom, hogy ha olvassák, nekik is fájjon mindaz, amit velem tettek"- mondta el a Borsnak Györgyi, aki jelenlegi párja oldalán megtalálta a boldogságot és a családalapításon gondolkodik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.