Ganxsta Zolee csőd hitel zenész sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas bajban van Ganxsta Zolee. A rapper évekkel ezelőtt felvett bankhitele miatt került anyagilag padlóra.

Hét éve vett fel 30 millió forintos hitelt Ganxsta, aki azóta ugyan visszafizetett 16 milliót, de ennek ellenére - a svájci frank hitel erősödése miatt - már 50 millióra rúg a tartozása, így háza már nem is fedezi a felvett hitelt.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

A rapper már nem győzi fizetni a megemelkedett törlesztőrészleteket lehet, hogy elbukja otthonát, és nem lesz fedél szeretett családja feje fölött. Ráadásul a bajban édesapját is magával ránthatja, mert Zana József volt a kezes, az ő lakására is jelzálog került annak idején, így a bank azt is viheti, ha Ganxsta bedől a hitelével.

" Katasztrofális a helyzetem a rohadt frankhitel miatt. Már olyan tragikus anyagilag az állapotom, hogy elmondani sem merem. Szégyellem, hogy egy forint sincs a zsebemben. Nem akarok sírni, de egyre mélyebb szarban vagyok" - nyilatkozta a Blikknek az elkeseredett zenész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.