Hargitai Bea megmondani sem tudja, hány pár cipője van, de abban biztos, hogy legalább a felét még sohasem vette fel.

"Fogalmam sincs, hány pár cipőt sikerült összevásárolnom, cipőgyűjtő vagyok. A használatban lévők 50 százaléknak is csak a 10 százalékát hordom rendszeresen. Szeretek bennük gyönyörködni, mindig azt gondolom, hogy előbb-utóbb lesz valamilyen esemény, ahová felvehetem őket. Aztán nem úgy alakulnak a dolgok, és maradnak a szekrényben. Nem vagyok sznob a cipők területén, van pár darab, ami drágább, de nem jellemző, hogy csak a márkás cipőket veszem meg. Ha a piacon tetszik meg valamelyik, akkor ott, nem érdekel, hogy neve legyen. Egy hatalmas szekrényben tárolom a kincseimet. Minden évben kénytelen vagyok szelektálni, amikor rádöbbenek, hogy egyes darabokat sohasem fogok hordani. Ennek a két húgom a haszonélvezője, akiknek ugyanakkora, 37-es lábuk van" - mesélte lelkesen Bea, aki sokszor terápiás céllal vásárol lábbeliket.

Forrás: Just Creative

"Van, amikor bánatomban vásárolok, hogy jobban érezzem egy kicsit magamat, és van, amikor csak azért, mert meglátok valamit és nem tudom otthagyni. Egy konkrét eseményre viszont nem tudok ruhát venni, ilyenkor sohasem találok semmit" - mesélte Bea egy 2000 négyzetméteres ruházati bolt megnyitóján, ahonnan végül üres kézzel távozott.

 

Méhészkedik az Ének iskolája versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130509-kurcz-szandi-az-enek-iskolaja-versenyzoje-meheszkedik.html Az ismert sportolónő is Dubajban kötött kihttp://www.life.hu/legykepben/20130508-pessuth-rita-hatszoros-kickboxvilagbajnok-dubajba-koltozott.html Félelmetesen megcsúnyult az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130508-hajdu-steve-magyar-szinesz-felelmetesen-megcsunyult.html Összejött Tóth Gabi és táncpartnerehttp://www.life.hu/legykepben/20130509-toth-gabi-magyar-enekes-es-partnere-marko-robert-egy-par.html Megszelídítette a tanítványát Hajós Andráshttp://www.life.hu/legykepben/20130506-hajos-andras-az-enek-iskolaja-sztarjanak-meg-kellett-szeliditenie-a.html