Sikerül-e egészségesnek maradnia a premierig Gubás Gabinak? A színésznő kisfia ugyanis fertőző betegséget vitt haza az óvodából.

A prózai szerepekben megismert színésznő teljesen bevadult: énekel és táncol. A Thália Színház új darabjában, a Starfactory című musicalban orosz nőt játszó Gabi végre megmutathatja, hogy van egy ilyen laza oldala is. De lehet, hogy ugrik a várva várt premier...

Forrás: Sunhill Media

"A kisfiam, Attila a musical sajtótájékoztatójának napján megbetegedett, bárányhimlős lett. Attól félek, hogy a kislányomat, Annát, majd engem is meg fog fertőzni, ugyanis én sem voltam még bárányhimlős. Ez gyerekenként kéthetes periódust jelent, és pont beleesik a premier ideje is. Bízom abban, hogy amikor meglátom magamon az első jeleket a természetgyógyász párom segíteni fog, hogy ne legyen olyan nehéz és lassú lefolyású betegség, mint a gyerekeknél. Pozitívan állok hozzá" - nevetett Gabi, aki oroszleckéket vett és az akcentust is tökéletesen elsajátította.
"Már civilben is néha beugrik ez az akcentus, az L betűket másképpen mondom, az oroszok hátrébb képzik. A szerepemben pedig végre alaposan kitombolhatom magamat. A színház arra való, hogy kiélvezzük azokat a lehetőségeket, amiket a hétköznapokban nem tudunk. Jók a számok, jó a csapat, és ha már az életben nincs rá időm, legalább a színpadon nagyot fogunk bulizni."

Hónapok óta szállodában él Pál Déneshttp://www.life.hu/legykepben/20130506-pel-denes-a-voice-gyoztese-sajat-otthonra-vagyik.html Schobert Norbi tagadja a vádakathttp://www.life.hu/legykepben/20130510-schobert-norbert-visszautasitja-a-vadakat-a-lemezkiadok-szerint-nem-fizetett.html Beleveti magát a luxusba Fodor Zsókahttp://www.life.hu/legykepben/20130509-fodor-zsoka-a-baratok-kozt-egykori-sztarja-luxus-hajoutra-indul.html Exkluzív! Ő az idei VIVA Comet sztárvendégehttp://www.life.hu/legykepben/20130509-brit-rapper-lesz-a-2013as-viva-comet-sztarvendege.html Kés alá fekszik Koltai Róberthttp://www.life.hu/legykepben/20130509-koltai-robert-a-starfaktory-cimu-musicalban-egy-ujsagarust-jatszik-a.html Kis híján meghiúsult Judy vacsorájahttp://www.life.hu/legykepben/20130508-hal-a-tortan-judy-az-enekesno-kislanya-miatt-nem-tudott.html