Nincs több találgatás! Május 6-án megszületett az RTL Klub műsorvezetőjének kislánya, Nánási Mici.

Ördög Nóri az angyalműhely.hu oldalán tette közzé, hogy édesanya lett. "Május 6-án, egy héttel ezelőtt megszületett a kislányunk, Nánási Mici! Grammok és centik helyett szerintem sokkal többet elmond róla, hogy egészséges és gyönyörű és puha és illatos, egyszóval tökéletes! Legszívesebben egész álló nap csak tartanám a karomban és csodálnám, de sajnos nem tehetem, mert közben helyt kell állnom mint újdonsült anyuka - persze most még a magam rutintalan módján."

Forrás: Ördög Nóra

"Tele bizonytalansággal és aggodalommal, de annál nagyobb lelkesedéssel és óvó szeretettel - sőt szerelemmel - szokjuk együtt ezt az új életet Micivel. Számítottam rá, de közben mégis felfoghatatlan, hogy pár óra leforgása alatt ennyire képes megváltozni minden... Anyuka lettem!!!! Család lettünk!!!!" - osztotta meg boldogságát Nóri mindenkivel.

Gratulálunk mi is Nóriéknak!

 

Ördög Nóra: "Eltűnök egy kicsit"http://www.life.hu/sztarszerzok/20130320-ordog-nora-eltunok-egy-kicsit.html Ördög Nóra: Mosoly a kerekesszékbenhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20130313-ordog-nora-mosoly-a-kerekesszekben.html Ördög Nóra: "Azok a fránya reggelek"http://www.life.hu/sztarszerzok/20130306-ordog-nora-azok-a-franya-reggelek.html Ördög Nóra reméli, hogy nem a terhessége miatt díjazzákhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-ordog-nora-az-rtl-klub-musorvezetoje-remeli-hogy-nem-a.html Ördög Nóri csipkébe öltöztette pocakjáthttp://www.life.hu/legykepben/20130302-ordog-nori-lettaz-ev-musorvezetoje-az-ev-embere-dijatadon.html Ördög Nóra: Így okozhat feszültséget a pénzhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20130227-ordog-nora-igy-okozhat-feszultseget-a-penz.html Ördög Nóra: Te mersz kockáztatni?http://www.life.hu/sztarszerzok/20130220-ordog-nora-te-mersz-kockaztatni.html