Megszületett VV Béci kislánya - Fotó

szülés Való Világ VV Béci sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Béci apa lett! Kedd reggel megindult a szülés az egykori valóságshow-szereplő feleségénél. A Young G művésznevű előadó így már a szülőszobán izgulhatta végig első gyermeke születését - tudta meg a Life.hu.

VV Béci hivatalos Facebook oldala
VV Béci hivatalos Facebook oldala

A kispapa a szülőszobából maga osztotta meg rajongóival, hogy már csak órák választják el attól, hogy kezében tarthassa első gyermekét, Napsugárt és egy képet is feltöltött magáról, amint rémült tekintettel, kórházi sapkában izgul feleségéért és gyermekükért. Azt már tudni lehetett, hogy ő is bent lesz a szülőszobán a nagy pillanatokban, hiszen apás szülésre készültek. "Egy új élet kezdete. Szorítsatok!" - írta Béci a közösségi oldalon, ahol rajongói folyamatosan nyomon követhetik magánéletének alakulását. Itt árulta el azt, hogy apa lesz, sőt többször megosztott képet várandós feleségéről is. A Life.hu riporterének pedig egy hónapja árulta el, hogy Napsugár lesz a kislányuk neve, aki kedd reggel jött a világra és már egy fotót is posztolt róla ismert apukája.

Forrás: Facebook/VV Béci hivatalos oldala
Forrás: Facebook/VV Béci hivatalos oldala



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.