Egyre nagyobb sikereket arat Király Linda párja, Zsombor, akire Amerikában is felfigyeltek és szeptemberben utazik a tengerentúlra, hogy személyesen is találkozzon egyre népesebb rajongótáborával - tudta meg a Life.hu.

Az énekesnő vőlegénye képregényillusztrációkat készít és két éve egyre nagyobb sikereket ér el ezen a téren.

Forrás: Király Linda

"Zsombi az interneten keresztül küldte el a munkáit számos amerikai cégnek, ugyanis kint nagy hagyománya van a képregényeknek. Az egyik legnagyobb ilyen vállalat felfigyelt rá és elkezdtek komolyan együtt dolgozni" - árulta el Linda, akit meglepett párja hirtelen jött népszerűsége. "Arra figyeltem fel, hogy nő a rajongóinak a száma, egyre több interjút kérnek tőle amerikai szaklapok és most már meghívták a szeptemberi Comiconra, ami ennek a műfajnak a legnagyobb fesztiválja, ahol nem csupán vendég lesz, hanem saját standján dedikálja majd a képregényeit" - büszkélkedett Linda, aki annak különösen örül, hogy ősszel együtt utazik a párjával Amerikába.

"Egy kisebb turnéra megyünk Viktorral New Yorkba és Los Angelesbe, és úgy alakult, hogy Zsombi ugyanebben az időben megy a kiállításokra, úgyhogy nagy boldogság, hogy most már azért utazik velem, mert neki is feladata van odakint."

Annak ellenére, hogy Linda és vőlegénye a legnagyobb boldogságban élnek együtt, még mindig nem tűzték ki esküvőjük dátumát. "Amikor Zsombi megkérte a kezemet, úgy gondoltuk, hogy nem a papír a fontos, hanem az elhatározás volt a lényeges, hogy mi ketten összetartozunk, és ez nem változik."

Az utazás előtt Linda még számos helyen fellép Magyarországon is, többek közt Király Viktorral, Pál Dénessel, Radics Gigivel és a Miskolci Szimfonikusokkal készül nagyszabású koncertre május 31-én.

Mégis kilakoltathatják Uhrin Benedekethttp://www.life.hu/legykepben/20130515-uhrin-benedek-magyar-enekes-utcara-kerulhet-lakasa-rendezetlen-papirjai-miatt.html Mit rejteget Vastag Csaba?http://www.life.hu/legykepben/20130514-vastag-csaba-az-xfaktor-nyertese-lehet-hogy-apa-lesz.html Nem kupálódik eléggé a címlaplányhttp://www.life.hu/legykepben/20130514-luca-a-cimlaplany-versenyzoje-etikettet-tanult-pallavicini-zitatol.html Csoportokra főz Szőke Andráshttp://www.life.hu/legykepben/20130508-szoke-andras-interju-a-termeszetgyogyaszatrol-es-a-fozes-szereteterol.html Megszületett VV Béci kislánya - Fotóhttp://www.life.hu/legykepben/20130514-vv-beci-az-rtl-klub-sztarja-hamarosan-apa-lesz-megindult.html