szomszéd üveg távcső Pély Barna zenész lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pély Barna a Hal a tortán keddi adásában megmutatta a lakását, amit kedvesével, Dorinával rendeztek be. A vendégeknek legjobban az étkező tetszett, ahol a falak helyett ablakok vannak, így az összes szomszéd láthatja, mi folyik Barnánál. Kasza Tibi fantáziáját be is indította a kirakatétkező.

"Kíváncsi voltam, mennyire fog Dorina ízlésvilága tükröződni a lakásban. A tippem jó volt, mert egy érdekes stílusú, eklektikus, rájuk jellemző, különc környezetbe érkeztünk" - mesélte Tibi.

Forrás: Super TV2
Forrás: Super TV2

"Nekem veszélyesnek tűnnek a falig érő ablakok. Tegyük fel, Barna egy nagyon jól sikerült koncert után hazajön és Dorina nyitva felejti az ablakszárnyat és Barna megszédül... hát, nem tudom, kicsit veszélyes de jó" - álmélkodott Gallusz Niki.

"A lakás fénypontja ez a kalicka, ami faltól falig üveg, és így a szomszédok végigkísérhetik a menüt, mert teljesen belátni. De ettől függetlenül nekem nagyon tetszik" - mondta Csepregi Éva.

Kasza Tibi fantáziája elszabadult. "Egészen őszintén, sosem érte volna meg a szomszédban lennem egy távcsővel?" - kérdezte sokat sejtetően Tibi. "Te annyira ráéreztél! Úgy gondoltuk, ha már mindenki nézni akarja, akkor tessék, itt a nagy lehetőség" - vágta rá Barna.

A társaság ezután a lakás többi részét is felfedezte, nagy sikert aratott a gyertyatartós zongora és a dolgozószoba rajzolható fala, amelyre mindenki azt írhatott, amit akart.

Kivarratta magát a svédeknél ByeAlexhttp://www.life.hu/legykepben/20130515-bye-alex-a-szent-istvan-bazilikat-varratta-magara-malmoben.htmlBővíti a családot az RTL egykori műsorvezetője?http://www.life.hu/legykepben/20130513-palotas-petra-kislanya-bora-eloszor-megy-a-balatonra-nyaralni-anyukaja.htmlMegszállott Az ének iskolája versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130509-dani-matyas-az-enek-iskolaja-versenyzoje-megszallott-allattarto.html

Kivarratta magát a svédeknél ByeAlexhttp://www.life.hu/legykepben/20130515-bye-alex-a-szent-istvan-bazilikat-varratta-magara-malmoben.htmlBővíti a családot az RTL egykori műsorvezetője?http://www.life.hu/legykepben/20130513-palotas-petra-kislanya-bora-eloszor-megy-a-balatonra-nyaralni-anyukaja.htmlMegszállott Az ének iskolája versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130509-dani-matyas-az-enek-iskolaja-versenyzoje-megszallott-allattarto.htmlKülönös kapcsolat fűzi össze a TV2 sztárjaithttp://www.life.hu/legykepben/20130514-volgyi-zsuzsi-a-romantic-egykori-enekesnoje-es-frenki-a-bunok.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.