műsorvezető Sebestyán Balázs Morning Show Class FM sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét egészen különös dologra vállalkozott Sebestyén Balázs, aki mindig is nyitott volt minden kalandra.

A Class FM műsorvezetője ezúttal a száját töltette fel. Na nem önszántából, hanem a Morning Show Teszt a lelke mindennek rovatában Rákóczi Feri és Vadon Jani elől, sorsolással "nyerte el" a lehetőséget, hogy kipróbáljon egy fájdalom- és injekciómentes, hialuronsavas szájfeltöltést.

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

Balázs kicsit félt a feltöltés hatásától. "Három hónap után elmúlik, ugye? De ugye nem leszek olyan, mint Geronazzo Mária?" - kérdezgette aggodalmasan, miután vastagon bekenték az ajkait hialuronsavval és elkezdték orvosi ledlámpával a félórás eljárást. Ráadásul kiderült, hogy ezt Balázs előtt férfin még nem tesztelték, így a műsorvezető most kíváncsian várja, hogy az ő esetében milyen hatást hoz a "szájduzzasztás".

Balázs a reggeli rádióműsor kapcsán már nem először került különleges kalandba: volt, hogy álomfejtőhöz fordult, legutóbb pedig Jenson Buttonnal mérte össze vezetéstechnikai tudását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.