A Jóban Rosszban színésze a Life.hu újságírójának elmesélte, milyen érzés lefutni 60 kilométert és megküzdeni önmagával.

Száraz Dénes szereti a határait feszegetni és mindig kapható arra, hogy valamilyen extrém sportot próbáljon ki. "A legújabb hobbim a terep ultrafutás, ami azt jelenti, hogy 42 kilométer fölötti távokat kell teljesíteni. Nekem eddig 60 km volt a legtöbb, amit megtettem. Legutóbb a Mátrabérc futáson a Mátra gerincén futottunk végig 58 kilométert, 2800 méter szintkülönbséggel. Kemény verseny volt, nem is nagyon élveztem, mert kevés vizet vittem magammal, ezért a végére nagyon elfáradtam" - mesélte a Jóban Rosszban sorozat szereplője.

Forrás: Red Lemon Media

A színész beavatta a Life.hu-t abba is, milyen kihívások várnak rá idén: "Ebben az évben a fő versenyem az IronMan lesz, amire a felkészülésemet egy edző segíti. A Budai-hegyekben lakunk 50 méterre az erdőtől, így minden nap edzem, és amikor egy-egy nap pihenek, akkor is a gyermekemmel a hátamon megyek sétálni. A különleges kihívásokban számomra nem az a lényeg, hogy hányadik helyezést érem el, hanem az út, ami a célba vezet. Húsz kilométer után már nem nagyon gondolkodom, kiürül az agyam és egészen különleges állapotba kerülök, amit leginkább egy meditációhoz hasonlítanék" - mesélte Dénes.

Rod Stewart: "Összement a péniszem"http://www.life.hu/legykepben/20130515-rod-stewart-amerikai-enekes-bevallotta-hogy-osszement-a-penisze.html Mégis kilakoltathatják Uhrin Benedekethttp://www.life.hu/legykepben/20130515-uhrin-benedek-magyar-enekes-utcara-kerulhet-lakasa-rendezetlen-papirjai-miatt.html Mit rejteget Vastag Csaba?http://www.life.hu/legykepben/20130514-vastag-csaba-az-xfaktor-nyertese-lehet-hogy-apa-lesz.html Nem kupálódik eléggé a címlaplányhttp://www.life.hu/legykepben/20130514-luca-a-cimlaplany-versenyzoje-etikettet-tanult-pallavicini-zitatol.html Csoportokra főz Szőke Andráshttp://www.life.hu/legykepben/20130508-szoke-andras-interju-a-termeszetgyogyaszatrol-es-a-fozes-szereteterol.html Megszületett VV Béci kislánya - Fotóhttp://www.life.hu/legykepben/20130514-vv-beci-az-rtl-klub-sztarja-hamarosan-apa-lesz-megindult.html