párkapcsolat szex fehérje szexuális élet Tolvai Renáta Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugyan sokszor felröppent a pletyka, hogy szakított Tolvai Reni és Kállay-Saunders András, a pár köszöni, jól van. Olyannyira, hogy András mindent megtesz a boldogságért. Ha kell, fehérjével turbózza magát.

Hiába várják a hölgyrajongók, hogy Kállay-Saunders András szingli legyen, egyelőre erről szó sincs. Az egykori megasztáros szerelmespár a mai napig együtt van. András mindent megtesz a boldogságért: most például rengeteg fehérjét eszik - és nem csak azért, hogy az edzőteremben jobban teljesítsen.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Rengeteg fehérjét viszek be a szervezetembe ételek és különféle proteintermékek formájában, hogy szálkásodjak. És azt is hozzátenném, hogy ahhoz is rengeteg fehérje kell, hogy bírjam az ágyban az iramot Renivel" - nyilatkozta a Blikknek. Az énekes szerint a kettejük között lobogó tüzet folyamatosan lángon kell tartani, és mivel ő a férfi, neki kell tennie többet azért, hogy a bizsergés állandó legyen.

Tolvai Renáta: "Átváltozom, és nem félek semmitől" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110123-tolvai-renata-a-megasztar-gyoztese-szily-nora-interjuja.htmlTolvai Renáta: "Szétszednek, összeraknak" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110123-tolvai-reni-szetszednek-osszeraknak-szily-nora-interjuja.htmlEzért fogyott karcsúra Tolvai Renihttp://www.life.hu/ez-zsir/20130223-tolvai-reni-a-megasztar-egykori-enekesnoje-nagyon-lefogyott.htmlDögös nővé változott Tolvai Renihttp://www.life.hu/legytrendi/20130218-uj-kulsovel-tert-vissza-tolvai-reni-enekesno-aki-a-nagy.htmlJól lefogyott Tolvai Renihttp://www.life.hu/szepulj/20130126-tolvai-reni-enekesno-a-megasztar-nyertese-lefogyott.htmlŐ imádta az extravagáns ruhát! Szerelme is kiáll Tolvai Reni melletthttp://www.life.hu/legykepben/20120621-tolvai-reni-ruhajarol-a-sztar-kedvese-kallaysaunders-andras-is-elmondja.htmlRuhájával sokkolt Tolvai Renihttp://www.life.hu/legytrendi/20120615-ruhajaval-sokkolt-tolvai-reni-a-viva-comet-dijkioszton.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.