Kővári Márton meztelen Kucsera Gábor vetkőzés Brasch Bence sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ledobták a ruháikat a nők bálványai és megmutatták formás testüket- a nők legnagyobb örömére.
Marci, az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Brasch Bence és Kucsera Gábor is ledobta magáról a textilt, és meztelenül mutatták meg kockás hasukat, formás idomaikat Nánási Pál kamerája előtt. A fiúk közül csak Bencének okozott egy kis fejtörést a fotózás, aki azt is elárulta, hogy barátnője, Lola is furcsállta, hogy elvállalta a felkérést.

Nézd meg a Fókusz videóját a fotózásról.

Caramel újra szerelmeshttp://www.life.hu/legykepben/20130518-molnar-ferenc-caramel-magyar-enekes-ujra-szerelmes.htmlSztár lehet Amerikában az énekesnő vőlegényehttp://www.life.hu/legykepben/20130515-kiraly-linda-magyar-enekesno-volegenye-zsombor-kepregeny-illusztrator-sztar-lehet.htmlLövések dördültek Cannes-ban!http://www.life.hu/legykepben/20130518-panik-tort-ki-cannesban-ahol-egy-ferfi-riaszto-pisztollyal-lovoldozott.htmlKórházba került Az ének iskolája versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130515-veres-roli-az-enek-iskolaja-versenyzoje-korhazba-kerult.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.