A 38 éves David Beckham bejelentette a visszavonulását. A focista utolsó meccse végén könnyekben tört ki. Ennek láttán nincs az a focirajongó nő, akinek ne lenne párás a tekintete.

David Beckham a Paris Saint German csapatkapitányaként vonult vissza. A focista szombat este játszotta utolsó meccsét profi futballistaként. A lelátón ott ült Victoria Beckham és gyermekeik, Romeo, Brooklyn, Cruz és Harper is. Beckham a 81 percben jött le a pályáról. A meccs állt addig, amíg a csapattársai körbevették, majd többször a levegőbe dobták.

Forrás: AFP

"Úgy érzem, ez a legjobb idő arra, hogy visszavonuljak. Mindent elértem, amit csak lehetett. Úgy szeretnék visszavonulni, mint egy bajnok. Egy olyan csapattól búcsúztam, amelyik úgy bánt velem, mintha 10 éve velük lennék. 22 év aktív futballozás után néhány hónapig csak a családommal foglalkozom majd" - nyilatkozta a sztár.

Forrás: [origo]Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!David Beckham: végehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130516-david-beckham-bejelenetette-a-visszavonulasat-tobb-idot-tolthet-a-csaladjaval.html Stílust váltott Beckhamné a férje szülinapjárahttp://www.life.hu/szepulj/20130502-victoria-beckham-rovidre-vagatta-hajat-hogy-ferjenek-davidnek-kedveskedjen-szuletesnapjara.html Meztelenül szeret dolgozni Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/szepulj/20130429-victoria-beckham-divattervezo-meztelenul-szeret-dolgozni-ebbol-nyer-ihletet.html Méhlepénnyel próbál fiatalodni Beckhamnéhttp://www.life.hu/szepulj/20130419-victoria-beckham-focistafeleseg-baranymehlepeny-kuraval-probal-szepulni.html Victoria Beckham újra kés alá feküdthttp://www.life.hu/legykepben/20130406-victoria-beckham-a-spice-girls-egykori-tagja-megint-megmuttette-melleit.html Nagyobb férfiasság kell a pasiknak Beckham miatthttp://www.life.hu/legytrendi/20130404-david-beckham-focista-szexi-reklamjai-miatt-egyre-tobb-pasi-szeretne.html Szexit villantott David Beckhamhttp://www.life.hu/legykepben/20130325-david-beckham-brit-focista-szexi-tetovalast-villantott.html