baleset Schobert Norbert autóbaleset sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karambolozott Schobert Norbi. A fitneszguru 30 milliós luxusautójába a budapesti rakparton hajtottak bele - tudta meg a Life.hu.

Norbi maga osztotta meg ezt a hírt a legnagyobb közösségi oldalon.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

"Nyugodtan araszolok haza Rékával a rakparton, szemben egy robogós kielőz és bebicskázik. Én fékezek és jobbra lehúzódok. Erre a mögöttem jövő - mellette egy terhes nővel - jól telibe ver. Azt mondja, a motoros a hibás, meg én, mivel túl erős a fékem. A motoros boldogan elhúzott. Két óra ügyintézés, rendőr és jó csomó olvasóriporter, de egy szót senki nem mond: Segíthetek valamit? Ez egy ilyen ország" - írta elgyötörten a fitneszguru, akire rájár a rúd, hiszen néhány nappal ezelőtt derült ki, hogy néhány DJ többszáz millió forintos jogdíjat követel rajta, most pedig 30 milliós Porschéja is alaposan megsérült.

Válik Rékasi Károly és Détár Enikőhttp://www.life.hu/legykepben/20130521-valik-rekasi-karoly-szinesz-es-detar-eniko-szineszno-29-ev.htmlMegkérték Kováts Vera kezéthttp://www.life.hu/legykepben/20130520-kovats-vera-az-xfaktor-tehetsegkutatoban-felfedezett-enekesno-kezet-megkerte-a.htmlEgy nő fején landolt az ugrabugráló énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130520-miguel-popenekes-a-billboard-music-awardson-a-kozonseg-koze-egy.htmlErőss Zsolték csúcsra értekhttp://www.life.hu/legykepben/20130520-eross-zsolt-es-kiss-peter-feljutott-a-kancsendzonga-csucsara.htmlEmbertelen kihívások elé állítja magát Száraz Déneshttp://www.life.hu/legykepben/20130515-szaraz-denes-a-joban-rosszban-szinesze-a-hatarait-feszegeti.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.