Demcsák Zsuzsa TV2 műsorvezető Mokka baki fegyelmi élő adás botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa nem ússza meg fegyelmi nélkül a múlt heti botrányt, amikor élő adásban belekacagott egy halálhírbe. A Life.hu szembesítette a TV nyilatkozatával a műsorvezetőt.

Az Origo-nak György Bence, a TV2 aktuális műsorainak felelős szerkesztője nyilatkozott az ügy kapcsán a csatornánál zajló eljárásról. "Mind az interneten, mind házon belül is zajlik a vita arról, hogy maradhat-e a TV2-nél az, aki ilyen súlyos hibát elkövet. Abban viszont mindenki egyetért, hogy ha igen, akkor is csak azzal a tudattal, hogy ilyenért még egyszer sem a csatorna, sem a nézők nem bocsáthatnak meg"- mondta a szakember, akinek szavaiból kiderül, hogy az sem kizárt, hogy a műsorvezetőt elbocsájtják szakmai hibája miatt.

Fotó: Tv2
Fotó: Tv2

A Life.hu újságírója szembesítette a fenti nyilatkozattal Demcsák Zsuzsát, aki hallhatóan megdöbbent a hallottakon. "Beszéljünk később"- kérte halkan, majd letette a telefont. Koltay Tamás, a TV2 szóvivője megerősítette az Origo értesüléseit. "A hír igaz: Demcsák Zsuzsa valóban fegyelmit kapott és ezzel részünkről lezártnak tekintjük az ügyet"- nyilatkozta a Life.hu-nak.

Mint ahogy megírtuk, múlt hét csütörtökön Demcsák Zsuzsa élő adásban belekacagott egy szamártámadásos halálhírbe, amelyért később nyilvánosan vezekelt, de úgy tűnik, hogy a TV2 nem hagyja szó nélkül a történteket.

Az utóbbi időben nem ez az egyetlen műsorvezetői szakmai baki, ami botrányt okozott. Szebeni Istvánt múlt héten kedden függesztették fel az MTVA-nál, mert a Híradó felvételről vetített adásában káromkodott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.