Détár Enikő színésznő válás Pikali Gerda sztár Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma reggel felröppent a pletyka, hogy Rékasi Károly kolléganője, Pikali Gerda miatt hagyta el feleségét, Détár Enikőt 30 év házasság után. A Life.hu megkereste a színésznőt, aki ügyvédjéhez irányított, majd hivatalosan cáfolták a hírt.

"Nem akarom kommentálni a híreket. Mostantól mindenkit az ügyvédemhez irányítok, mert nem szeretném, hogy bármi sértő megjelenjen rólam" - mondta a Life.hu újságírójának Gerda, aki mindig is óvta a magánéletét.

A színésznő ügyvédje, egyben nővére, dr. Pikali Petra szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében cáfolta a pletykákat.
"Pikali Gerda ügyfelem megbízásából és képviseletében - a sajtóban, az elektronikus médiában megjelentek cáfolása, illetve pontosítása érdekében - az alábbi közleményt kívánom közzétenni. Nem felelnek meg a valóságnak azok a hírek (nyilatkozatok), amelyek arról szólnak, hogy ügyfelem miatt szakított Rékasi Károly és Détár Enikő, illetve ügyfelem miatt 'zátonyra futott' nevezettek házassága. Az ügyfelem - a József Attila Színházban a munkakapcsolaton kívül - semmilyen más viszonyban nem áll Rékasi Károllyal.

A fenti közleményt ügyfelem és gyermekei érdekében adtam ki, mivel a sajtóban megjelent hírek nem felelnek meg a valóságnak, a valótlan állítások pedig hangulatkeltésre alkalmasak. A megjelent cikkek - az ügyfelemről szóló valótlan tények állításával - hamis képet alakítanak ki Pikali Gerdáról, sértve jó hírnevét" - áll a közleményben.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Ahogy azt megírtuk, Détár Enikő és Rékasi Károly 30 év házasság után döntött úgy, hogy elválnak és erről tegnap tájékoztatták a nagyközönséget. Enci próbált küzdeni férjéért, de ezúttal menthetetlennek bizonyult a házasságuk. Már akkor felmerült, hogy esetleg egy harmadik miatt döntöttek úgy, hogy szétválnak.

Váratlanul villantott Miranda Kerrhttp://www.life.hu/legykepben/20130522-miranda-kerr-modell-melleket-villantott-a-tengerparton.htmlVilágsztárokkal találkozott Adahttp://www.life.hu/legykepben/20130521-ada-az-rtl-klub-musorvezetoje-vilagsztarokkal-talalkozott.htmlByeAlex: "Az egyetlen bűnöm, hogy írtam egy dalt"http://www.life.hu/legykepben/20130521-byealex-nem-lesz-egy-partiarc-az-utca-embere-marad-de.htmlMegnősült D. Tóth Andráshttp://www.life.hu/legykepben/20130521-d-toth-andras-az-rtl-klub-sztarja-megnosult.htmlA Depeche Mode énekesével lazult Lakatos Márkhttp://www.life.hu/legykepben/20130521-lakatos-mark-magyar-stylist-dave-gahan-amerikai-enekessel-pihent.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.