79 éves korában meghalt Georges Moustaki görög származású francia énekes-dalszerző. Legnagyobb slágere a Milord volt, amit Edith Piaf énekelt.

Georges Moustaki élete során több mint 300 dalt írt a legnagyobb francia előadók, köztük Edith Piaf és Yves Montand számára, de később maga is sikeres előadó lett.

Forrás: AFP
Georges Moustaki

Edith Piafhoz rövid ideig tartó szerelmi viszony is fűzte, az ő számára írta legnagyobb slágerét, az 1958-as Milordot. Az egyiptomi születésű, de 1951 óta Párizsban élő muzsikus 2011-ben jelentette be, hogy olyan súlyos légzőszervi problémáktól szenved, amelyek lehetetlenné teszik számára az éneklést. Környezetéből származó információk szerint csütörtökön reggel halt meg. Nyugodjon békében!

Íme a Milord Edith Piaf előadásában:

 

Erőss Zsolt felesége szerint férje már nem élhttp://www.life.hu/legykepben/20130523-eross-zsolt-felesege-sterczer-hilda-mar-nem-hisz-benne-hogy.html Élő adásban szívott anyatejet a műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/20130523-paul-de-leeuw-holland-musorvezeto-elo-adasban-szivott-anyatejet-egy.html Törött karral mulattatott Fábryhttp://www.life.hu/legykepben/20130523-fabry-sandor-magyar-musorvezeto-karja-eltort-fajdalmak-kozt-vezette-musorat.html Tvrtko oldalán búcsúzik a nézőktől Szebenihttp://www.life.hu/legykepben/20130522-szebeni-istvan-a-magyar-televizio-hiradojanak-elbocsatott-musorvezetoje-kollegaja-vujity.html Pikali Gerda cáfolja a pletykákathttp://www.life.hu/legykepben/20130522-pikali-gerda-magyar-szineszno-nem-kommentalja-a-rola-felroppent-pletykakat.html