színésznő Oszter Alexandra szerelem egyedülálló anya munka gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszter Alexandra imádja egyedülálló anya életét. A színésznő nem vágyik szerelemre, de ha eltalálja Ámor nyila, ígéri, megadja magát - tudta meg a Life.hu.

A színésznő elmondása szerint még sohasem volt olyan kiegyensúlyozott, mint mostanában. Igaz, nem könnyű az élete, egyedül neveli hároméves kisfiát, Axelot, de szemmel láthatóan boldog.
"Unalmasan telnek a napjaim, reggel elviszem a gyereket a bölcsibe, majd elmegyek a műterembe és estig dolgozom. Mesekönyvet illusztrálok és grafikusként dolgozom egy nagy cégnek, pálinka- és ásványvízcímkét tervezek. Vágytam arra, hogy újból dolgozzak, a rajzolás tölti ki az életem nagy részét, de egy új színdarabot is fogok próbálni. Nem járok műkörmöshöz, fodrászhoz, a sport az egyetlen hobbim. Minden pillanatom be van osztva, ennek ellenére nagyon tetszik az egyedülálló anya élete. Totálisan kiegyensúlyozott vagyok, Isten látja a lelkem, hogy igazat mondok. Egyszerűen jól érzem magam a bőrömben, megújultam, jót tett nekem az anyaság. Kinyíltam és a kreativitásom is az egekbe szökkent. Magamat is kezdem egyensúlyba hozni, lassan visszaalakul a testem, még öt kilót kell leadnom, hogy jól érezzem magam, a nagyja már lement" - mesélte Alexandra, aki kiváló kapcsolatot ápol gyermeke édesapjával, az ír fotóriporterrel, akitől egy év házasság után vált el.

Forrás: Redlemon
Forrás: Redlemon

"Nincs párom, de nyitott vagyok egy kapcsolatra, bárhol megtalálhat a szerelem, amit eddig sem direkt kerestem. A gyerekem apja szent és sérthetetlen, télen voltunk utoljára náluk Írországban. Most Londonban él, néha ott látogatjuk meg. De ő többet jön Magyarországra, jobban tud hozzánk alkalmazkodni, szinte havonta, valamikor egy hétre, van, amikor pár napra. Ilyenkor ő megy a gyerekért, egész nap együtt vannak, csak este hozza haza. A kis ravaszdi ért már két nyelven, de nem akar angolul beszélni. Néha rajtakapom, hogy tud egy szót, amiről azt gondoltam, hogy nem is ismeri. Tökéletesen érti az angolt, de csak akkor kommunikál, ha van kedve. Nagy a szerelem köztünk, de ha kell, fel tudom nevelni egyedül is. Fiús anyának lenni csodálatos dolog" - tette hozzá a színésznő, aki egy golf- és etikettversenyen mesélt az életéről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.