színésznő divatbemutató szerelem cipő Pikali Gerda Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lenyűgözte természetességével és kedvességével Rékasi Károly állítólagos új kedvese, Pikali Gerda az újságírókat. A színésznő megszólalt a Life.hu-nak.

Pikali Gerda színésznő, Halle Berry magyar hangja, nem hiányozhatott arról a cipőüzlet megnyitóról, amelyben az amerikai sztár nevével forgalmazott cipőket árulják.

Gerda még azelőtt kapta a felkérést, hogy modellként vonuljon végig a kifutón, mielőtt kiderült volna, ő Rékasi Károly új szerelme. Gerda hősiesen állta az újságírók és fotóriporterek rohamát, akik kifejezetten azért jöttek el a rendezvényre, hogy közelebbről is megcsodálják a csinos, két gyermekes anyukát és megfejtsék, mivel rabolta el Rékasi szívét. A bemutató után nem sok kétely maradt: Gerda egy gyönyörű, kedves és sztárallürök nélküli, kiegyensúlyozott nő.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Meg sem fordult a fejemben, hogy visszamondjam a fellépést a körülöttem kialakult hírverés miatt, amit elvállalok azt becsülettel végigviszem, bármilyen áron. Nem éreztem úgy, hogy a hátsó ajtón kellene elmenekülnöm a bemutató után, vagy nem kellene szóba állnom az irántam érdeklődő újságírókkal. Viszont örömmel látom, hogy mekkora értékem lett hirtelen"- nevetett kedvesen Gerda, aki bár kiadatott egy hivatalos sajtóközleményt, amelyben cáfolta, hogy köze lenne Rékasihoz, egy szóval sem háborgott az óvatos, magánéletét firtató kérdéseken és nem tagadta kapcsolatát.

"Minden csoda három napig tart, az újságokba, amelyek most címoldalon hozzák a történetemet pár nap múlva szalámit vagy egyebet csomagolnak. Az kicsit bánt, hogy egy pillanat alatt sikerült lerombolni azt a szakmai munkámat, amit eddig építgettem, de majd ez is helyreáll" - tette hozzá bájosan és tovább állta az újságírók rohamát.

Hujber csibészkedni tanítja a Voice énekeséthttp://www.life.hu/legykepben/20130523-hujber-ferenc-szinesz-es-gajer-balint-is-csatlakozott-az-ezer.htmlVégső búcsú Király Tamás divattervezőtőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130524-kiraly-tamas-divattervezotol-penteken-vesznek-vegso-bucsut-gyongyoson.htmlNem marad munka nélkül Szebeni Istvánhttp://www.life.hu/legykepben/20130524-szebeni-istvant-a-magyar-televizio-kirugott-hiradosat-a-sportklub-igazolhatja.htmlNem fizet a biztosító Erőss Zsolt családjánakhttp://www.life.hu/legykepben/20130524-eross-zsolt-magyar-hegymaszo-eltunt-nem-fizet-utana-a-biztosito.htmlNem vágyik szerelemre Oszter Alexandrahttp://www.life.hu/legykepben/20130523-oszter-alexanda-szineszno-egyedul-neveli-kisfiat-axelot-es-nem-vagyik.htmlHajdú Steve bemutatta középső ujjáthttp://www.life.hu/legykepben/20130522-hajdu-steve-szinesz-a-heti-hetes-szereploje-nem-mindig-viselkedik.htmlSarka Kata szépségversenyt kapotthttp://www.life.hu/legykepben/20130523-hajdu-peter-cege-a-a-frizbi-entertainment-kft-megvasarolta-a.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.