műsorvezető ajándék világsztár szórakozóhely Kiss Orsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Orsit különleges ajándékkal lepi meg a Class FM rádió, amelynél dolgozik. A műsorvezető alig várja, hogy elérkezzen az ő nagy napja - tudta meg a Life.hu.

Világsztárt hoz a Class FM a kedvelt budapesti szórakozóhelyre június 23-án.

"Egy igazi világsztárral ünnepelhetem a születésnapom, ugyanis a Zöld Pardonban ad koncertet Aloe Blacc. A sztárt itthon elsősorban az I need a dollar című számáról ismerheti a közönség. Aloe nagyon karakteres előadó, imádom a hangját, úgyhogy ennél nagyszerűbb ajándékot a születésnapomra el sem tudtam volna képzelni" - lelkendezett Kiss Orsi, azaz Kisó.

Forrás: Red Lemon Media
Forrás: Red Lemon Media

"Hatalmas buli ígérkezik, ugyanis az egyik legmenőbb amerikai soulénekest sikerült Budapestre csábítanunk, aki 10-12 tagú csapatával érkezik és világszínvonalú koncertet fog adni. Nagy öröm ez számunkra, hiszen itthon a Class FM játszotta először Aloe Blacc dalát, és mára a rádiós listák élén szerepel a sláger" - mondta Csiszár Jenő, a Class FM programtanácsadója.

Forrás: Red Lemon Media
Forrás: Red Lemon Media

Aloe Blacc az "I need a dollar, dollar" című számával pár hét alatt berobbant a köztudatba. Az idén 34 éves kaliforniai születésű, de eredetileg panamai gyökerekkel rendelkező soulénekes nem ma kezdte a pályáját: slágereivel évről évre kapaszkodott a műfaj nagyjai, George Benson és John Legend szintjére. Mostanra révbe ért. Személyében a Class FM egy igazi, tündöklő előadóművészt hoz el Magyarországra, a soul és a pop zene hazai hívei együtt bulizhatnak a toplisták éllovasával!


Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.