facebook terhesség Priscilla Chan sör Budapest alapító Mark Zuckerberg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mark Zuckerberg felesége állítólag terhes. Micsoda véletlen, hogy a Facebook alapítója és párja, Priscilla épp Budapesten vannak és épp most szellőztették meg a hírt. Ráadásul az ismert pár elsétált a kamera előtt, amikor Debreczeni Zita épp a TV2-nek forgatott.

A Facebook atyja, Mark Zuckerberg bedobott egy sört Budapest szívében. Felesége is vele tartott, aki azonban csak egy limonádét ivott - számol be az origo. Az egyik nagy képügynökség szerint az asszony terhes, mert amikor a fotó készült a páros épp babadolgokról vitatkozott, ráadásul Priscilla nem ivott alkoholt.

Forrás: Northfoto/ Besenyei Gergely
Forrás: Northfoto/ Besenyei Gergely

Így sétálgattak Budapesten

Többek elmondása szerint a Facebook alapítója a Gozsdu udvarban sörözött a feleségével. A fiatal üzletembert egy azerbajdzsáni lány is látta a magyar fővárosban, és a Twitter-oldalán írt erről. A Der Standard osztrák lap arról számolt be, hogy hétfőn Bécsben volt. A Spíler nevű hely vezetője megerősítette, hogy a Facebook vezére valóban ott járt. "Nagyon közvetlen és barátságos volt. Ha nem ismerjük fel, fel sem tűnt volna, hogy nem egy hétköznapi ember jött be" - mondta az [origo]-nak Somogyvári Miklós. "Zuckerberg farmerben és ingben érkezett, nem jelentkezett be előre. Egy sört ivott, a felesége egy limonádét kért, és 20-30 percig ültek a bárpultnál. Az étteremben nem ment oda hozzá senki, bár többen felismerték" - tette hozzá.

Debreczeni Zita már személyesen is találkozhatott a milliárdos ifjúval. "Épp a TV2 Aktívnak forgattunk a Lánchíd pesti hídfőjénél, amikor belesétált a képbe Zuckerberg és a felesége, a híd másik oldalán pedig a testőre. A stáb tagjai ugyan utána rohantak, hátha interjút ad, de erre nem volt hajlandó"- árulta el különös kalandját a magyar celeb a Life.hu újságírójának.

Nézd meg az Aktív felvételét itt:

Izzadt testtel tombolt egy buliban Mark Zuckerberghttp://www.life.hu/legykepben/20130129-megizzadva-kisse-illuminalt-allapotban-tombolt-egy-buliban-a-facebook-alapitoja.htmlKönnyek közt fotózkodott a címlaplányhttp://www.life.hu/legykepben/20130527-a-cimlaplany-alexa-a-kigyotol-nem-felt-a-csotanytol-undorodott.htmlSzakított Vastag Tomi és párjahttp://www.life.hu/legykepben/20130528-vastag-tamas-az-xfaktor-egykori-versenyzoje-szakitott-tancos-parjaval.htmlFura tortával köszöntötték Gálvölgyi Jánosthttp://www.life.hu/legykepben/20130527-galvolgyi-janos-magyar-szinesz-meghatodott-65-szuletesnapjan.htmlPerelheti munkaadóját Szebeni Istvánhttp://www.life.hu/legykepben/20130528-szebeni-istvan-magyar-musorvezeto-20-millio-forintra-perelheti-egykori-munkaadojat.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.