Mármarosi Tünde szakítás sztár Vastag Tamás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy újabb sztárszerelem ért véget. Szakított Vastag Tamás és kedvese, Mármarosi Tünde, akit a nézők Vastag Csaba táncpartnereként ismerhettek meg a Szombat Esti Láz során.

A szerelmesek két éve alkottak egy párt és a legnagyobb boldogságban és harmóniában éltek hosszú ideig, bár Tomi a nagyközönség előtt csak az Eurovíziós Dalfesztivál nyitó buliján mutatta meg először kedvesét.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

A felgyorsult tempó és a rengeteg munka azonban felemésztette kapcsolatukat. Az X-Faktor egykori versenyzőjének karrierje is felívelőben van, Tünde pedig - most, hogy Vastag Csaba oldalán megnyerte a Szombat Esti Lázat - ismét táncos tanítványaira koncentrál. A pár valószínűleg hosszabb ideje érezhette, hogy nincs közös jövőjük és néhány hete búcsút vettek egymástól. "Több mint két év után Tücsivel úgy éreztük, a rengeteg munka miatt annyira kevés időt tudunk a kapcsolatunkra fordítani, hogy ennek most így nincs tovább értelme. Ha Tücsinek szüksége lenne rám, bármikor fordulhat hozzám, hiszen gyönyörű időszakot töltöttünk együtt" - mondta a Blikknek Tamás.

Zokogva fogadták a szakítást a fiatalok családtagjai. Az ex-szerelmesek at RTL Klub Fókusz című műsorának kedd esti adásában őszintén nyilatkoztak elválásuk okairól. Nézd meg a videót itt:

Lecserélték a TV2 sztárjáthttp://www.life.hu/legykepben/20130524-szolnoki-peter-magyar-enekes-lett-farkas-zsolti-az-enek-iskolaja.htmlElhunyt Bárdy György színművészhttp://www.life.hu/legykepben/20130527-elhunyt-bardy-gyorgy-szinmuvesz.htmlKözépdöntőbe jutott a magyar tánccsapathttp://www.life.hu/legykepben/20130527-real-action-szucs-zoltan-tancos-csapata-az-angol-tehetsegkutato-kozepdontojebe.htmlMeggyilkolták az Eb-győztes röplabdás nőthttp://www.life.hu/legykepben/20130527-ingrid-visser-ebgyoztes-roplabdazot-es-ferjet-meggyilkoltak-murcia-kozeleben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.