Ismert művész a TV2 sztárjának keresztanyja

TV2 Az ének iskolája sztár Szalóki Ági énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy milyen különleges viszony fűzi össze Az ének iskolája versenyzőjét, Rubay Lacikát és az egyik népszerű magyar énekesnőt - tudta meg a Life.hu.

Rubay Lacikát hamar a szívébe zárta Az ének iskolája nézőközönsége, tehetsége mindenkit elvarázsolt. A kisfiú már háromévesen kiemelkedett képességeivel, és már akkor szemet szúrt Szalóki Ági énekesnőnek, aki később keresztanyja is lett a kisfiúnak. "Az óvodában, egy ünnepségen Ági lépett fel és Lacika annyira szeretett volna mellette táncolni, hogy maga mellé hívta a színpadra. Annyira megtetszett neki, hogy később kinyomozta a számomat és megkeresett" - emlékezett vissza Lacika édesanyja.

Fotó: Tv2
Fotó: Tv2

A kisfiú és az énekesnő barátsága akkor kezdődött és azóta is töretlen olyannyira, hogy tavaly az énekesnő lett a kisfiú keresztanyja. "Igazi családtaggá vált, ünnepekkor mindig meglátogat minket, előfordul, hogy együtt kirándulunk, és gyakran együtt is lép fel Lacikával. Ilyenkor Ági énekel, és a kisfiam táncol, de arra is volt példa, hogy együtt daloltak a nagyközönség előtt. Ági nagyon tehetségesnek tartja Lacikát, és már szerette volna énektanárhoz vinni, de akkor még korai lett volna a fejlesztés. Most azonban nagyon örül neki, hogy szerepel a TV2 gyermek-tehetséggondozó műsorában" - tette hozzá az édesanya.

Belefogyott a színészkedésbe az énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130514-nagy-adrienn-enekesno-belefogyott-a-starfactory-cimu-musical-probaiba.htmlKemény tisztítókúrába kezdett Bódi Sylvihttp://www.life.hu/legykepben/20130529-bodi-sylvi-magyar-szepseg-kemeny-tisztitokuraba-kezdett.htmlIllusztris társaságba került az egykori villalakóhttp://www.life.hu/legykepben/20130529-vv-agi-kegl-agnes-az-angol-ok-magazin-sztarrovataban-mosolyog.htmlHarsányi Levente teljesen átváltozotthttp://www.life.hu/legykepben/20130521-harsanyi-levente-az-m1-legenda-cimu-musoranak-vezetoje-demjen-ferenc.htmlIlyen babák voltak Az ének iskolája sztárjaihttp://www.life.hu/legykepben/20130527-az-enek-iskolaja-versenyzoi-megmutattak-gyermekkori-fotoikat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.