Több évtizedes jó barátság fűzi össze Medveczky Ilonát és Klapka Györgyöt, akik a mai napig is rendszeresen összejárnak - tudta meg a Life.hu. A színésznő-díva jelen volt a milliárdos könyvének bemutatóján is.

"Annak ellenére, hogy Klapka György nagyon jóképű, tehetséges és népszerű táncos volt, mégsem történt köztünk soha semmi. A hatvanas években egy varietében léptünk fel és nagyon közeli, jó barátok lettünk, ami azóta is tart" - mesélte Medveczky Ilona, aki rendszeresen összejár a milliárdossal.

Forrás: Facebook/Ulpius-ház Könyvkiadó

"Nagyon szeretek sütni-főzni. Mivel Gyurinak hatalmas diófái vannak, az ő diójából szoktam én is sütni, és persze megkóstolom a szilvapálinkáját is" - nevetett a díva, aki elárulta, hogy arról sem volt sokáig fogalma, hogy Klapkának fiatalon milyen sok erotikus kalandban volt része. "Én a varietében keményen dolgoztam és csak a munkámra koncentráltam. Annak ellenére, hogy ott divat volt pletykálkodni, nekem erre sosem volt időm, így Klapka ügyeiről sem tudtam" - mondta a díva Klapka az Aranyember című könyvének bemutatóján.

Forrás: [origo]Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!Váratlanul elhunyt Bruno Mars anyukájahttp://www.life.hu/legykepben/20130603-bruno-mars-enekes-edesanyja-bernadette-hernandez-tragikus-hirtelenseggel-elhunyt.html Ismert művész a TV2 sztárjának keresztanyjahttp://www.life.hu/legykepben/20130530-szaloki-agi-magyar-enekesno-rubay-lacika-az-enek-iskolaja-versenyzojenek.html Pulik miatt járt itt Zuckerberg?http://www.life.hu/legykepben/20130603-mark-zuckerberg-facebookalapito-a-kisujszallasi-ludas-matyi-puli-tenyeszet-vezetojenel.html