Az Első Emelet 30 év után lezárva ezt a korszakot, az év végén egy exkluzív koncerttel köszön el a közönségtől. Kiki, az együttes frontembere a Life.hu újságírójának mesélt a részletekről.

Az Első Emelet 1983-ban debütált, az R-GO nyári turnéjának előzenekaraként. Utána tíz sikeres év következett és a csapat a '80-as évek egyik legendás együttesévé nőtte ki magát. A zenekar a '90-es évektől eltűnt, majd hét év múlva a telt házas nagykoncerten bizonyították, hogy léteznek még. 

Forrás: Első Emelet

"A legutóbbi visszatérésünk 2008-ban történt, amikor úgy gondoltuk, hogy a 25 éves évfordulónkat megünnepeljük. Minket is meglepett az akkori siker és a telt házas koncert. Utána sorra érkeztek a felkérések és intenzív öt év következett, mert úgy éreztük, a közönség igényli az Emeletet. Új dalok születtek és a nyarakat végigkoncerteztük. Idén 30 éves lesz az együttes és most úgy döntöttünk, hogy méltó módon lezárjuk ezt a korszakot. Ebből az alkalomból megjelenik egy könyv, majd egy a koncertet megörökítő DVD. Nem vagyunk szomorúak vagy elkeseredettek, hiszen mindenkinek megvan az együttes melletti elfoglaltsága, amire ezentúl több időt tudunk majd fordítani, sőt új inspirációkat szeretnénk keresni. Az Első Emelet utolsó koncertjét Finálé címmel december végére tervezzük. Sok még a teendőnk, hiszen itt leszünk láthatóak utoljára együtt és ezt az estét egyedivé és megismételhetetlenné kell varázsolnunk" - tervezget Kiki, az együttes énekese.

Forrás: [origo]Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!Árvíz - bárkit behívhatnak segítenihttp://www.life.hu/legykepben/20130604-arvizvedelmi-munkara-barkit-berendelhetnek-aki-aktiv-koru-es-egeszseges-egy.html Munka közben haltak szörnyet a Viharvadászokhttp://www.life.hu/legykepben/20130604-a-viharvadaszok-cimu-sorozat-harom-szornyethalt-szereploje-az-utolso-percekben.html Danny Blue lenyűgöző férfiassága nem illúzió (18+)http://www.life.hu/legykepben/20130604-danny-blue-magyar-mentalista-is-szepesi-nikolett-magyar-uszono-szexpartnere.html