Sziget Fesztivál nulladik nap Quimby Alice Csodaországban Muzsikás együttes együttes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, mivel nyit a Sziget Fesztiválköztársaság, melyik együttes lesz a nulladik nap sztárja. Az árvíz miatt egy segélykiáltást is intéztek a fesztivál szervezői a rajongókhoz.

A nulladik napon igazi csodaországgá válik a Sziget. A Quimby együttes és a megalakulásának 40. évfordulóját ünneplő Muzsikás együttes részvételével egy hamisítatlan quimbys élményparkot rendeznek be. Az Alice Csodaországban című könyv mintájára húsz izgalmas kulturális program varázsolja majd el a közönséget.

Forrás: MTI/Kollányi Péter
Forrás: MTI/Kollányi Péter

"Semmi tuti nem volt a tarsolyunkban, amihez kötni tudtuk volna a produkciót. Nem akarunk feloszlani és nem is jubilálunk, mint az előző években itt fellépő együttesek közül néhányan. Ebben az évben ez lesz a legfontosabb koncertünk, olyan színpadi elemekkel készülünk rá, amit még nem látott a közönség" - tervezgetnek a Quimby együttes tagjai.

A Sziget Szervezőiroda pedig egy segélykiáltással fordul a fesztivál rajongóihoz. "Jön az árvíz, el fogja mosni az irodánkat és a szigetet is, amelyen a természet nem tud majd két hónap alatt regenerálódni, az áradás után mindent fertőtleníteni kell majd. Kérünk mindenkit, hogy ne hagyjuk, hogy ellepje az ár, aki tud, jöjjön segíteni. Homokzsákokkal próbáljuk megmenteni, mivel nem lesz elég magas az a gát, ami pár éve a saját költségünkön emeltettünk meg" - kéri Gerendai Károly, a Sziget Kft. ügyvezetője.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.