Az énekes az RTL Klub reggeli adásában vendégeskedett, ahol a műsorvezető Somogyi Zoltán egyből kiszúrta, hogy mindkét kezén több feltűnő órát visel.

ByeAlex szereti az extrém viseletet és a tetoválásokat, szerinte ugyanis ezek hozzátartoznak az egyéniségéhez. Újabban pedig az óráknak nem tud ellenállni.

Forrás: RTL Klub

"Most az órákat gyűjtöm, mert szeretem őket, és mivel szeretnék minél többet viselni belőlük, most is két órát láthattok a kezemen. Akárcsak a tetoválásokból, ebből sem árt, ha több van az emberen, ezért ez most az új mániám" - osztotta meg a nézőkkel Alex.
A műsorvezetők arról is faggatták az énekest, hogyan ünnepli a születésnapját június 6-án.
"Szeretek ilyenkor a barátaimmal beülni egy hangulatos helyre és beszélgetni, ezek a programok állnak közel hozzám. Egyébként nem tartom számon a születésnapomat, még az is előfordul, hogy elfelejtem, ha fel nem hívják rá a figyelmem. Tavaly szerveztek egy meglepetést, behúztak a csőbe, és ez akkor nagyon bosszantott, mert egy pillanatra úgy éreztem, sebezhető vagyok" - emlékezett vissza Alex.

Villámtempóban készül Hien szexi fellépőruhájahttp://www.life.hu/legykepben/20130604-hien-enekesno-a-viva-comet-dij-jeloltje-ruhat-probal.html VV Béci nagyon házias letthttp://www.life.hu/legykepben/20130529-vv-beci-a-viva-comet-legjobb-ferfi-eloado-kategoriaban-jelolt.html Már a rakpartokat mossa a Dunahttp://www.life.hu/legykepben/20130605-a-vartnal-kesobb-hetfore-varjak-a-duna-tetozeset-budapesten.html Öngyilkos lett a szexmániás úszónő szerelmehttp://www.life.hu/legykepben/20130603-szepesi-nikolett-magyar-uszono-elso-szerelme-ongyilkos-lett.html Kustánczi Lia intim fotója került fel a netrehttp://www.life.hu/legykepben/20130605-kustanczi-lia-magyar-playmate-intim-fotoja-kerult-fel-az-internetre.html Transzszexuális szereplő a TV2 sorozatábanhttp://www.life.hu/legykepben/20130605-szecsodi-kari-magyar-enekesno-szerepet-kapott-a-joban-rosszban-sorozatban.html